Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
咁對比u 的話, 22同+係少d ge
我都剛剛跟你做一次,呢招真係少用!
OneUI真係要搭Nova Launcher用
https://lih.kg/3010201

One UI受害者快啲入嚟圍爐
好順做哂喊ah XDD nova 我最鐘意佢一粒icon可以set推上推下開其他app or action , 習慣左好難用番 oneui launcher
傻快動畫定有乜要set
定你隻手太細

利申細手撚
其實無野要set,安完個app拉番你要個d icon去desktop,就可以感受下,再課金已經喜歡XD
睇嚟大家都係大手撚
唔係張smart octopus有厹膘轉黎轉去麻煩我都想試

不過得5日試條毛咩
想請問有無人知上samsung整電話係咪一定一定要帶埋張單上去?

同埋fold3 換mon大約要等幾耐?
Adblock for Samsung Internet
ABP for Samsung Internet
呢兩個係咪廢咗?
早排都仲用到, 而家成日用原廠browser黎睇youtube都有廣告
如果你youtube用,不如用youtube vanced好過啦
vanced唔係下咗架咩?
重用到,你一問就發覺好多人重用緊
for xposed巴

今日係咁打錯字
應該係
*再課金如果真係喜歡
三下巴,正方,關閉所有分頁就得啦。
我想買buds2 見Amazon買平啲
想問係Amazon買係咪同係香港買冇分別?
watch 4 classic $1598水貨 44mm抵唔抵屌
想問pps火牛係咪得V記個兩隻可取
想請問有無人知上samsung整電話係咪一定一定要帶埋張單上去?

同埋fold3 換mon大約要等幾耐?
有更新
你坐左幾耐
我唔似某水貨打手成日mon post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞