Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔打機,不過有時onsite做野又要hotspot比notebook同5g又食電啲,梗係想大電啲
s22u去samsung痴mon貼係咪1舊水?
好似話無得幫痴,原廠一盒118兩塊貼,但未必有貨仲要自己痴。
13pm Hotspot idle一陣係咪仲係會自己斷晒啲連線?
調返轉問一問,S22+有無地方贏S21U?
唔該哂咁方便我喺地盤做野了
S 21嚿電感覺上真係好用啲
係咁買A53或者A52
Hotspot iphone唔係出名成日斷咩
想問下有冇人用手機用唔到quick share 去galaxy book?
但係又好神奇galaxy book 過嘢落手機又ok喎

iphone做hotspot慘過食屎
咁奇,邊個 app 通知你,我個個無,你邊到dl
用翻幾個星期就會正常,電話要時間去學你用電習慣
reboot?兩邊都set 曬anyone?
兩邊都reboot 咗同anyone 喇
上網睇Reddit 都有啲人有同樣問題
唔知係咪更新完有事呢
我都直覺覺得s23 未必有明顯改善,我特別指cpu,gpu性能
因為之前有新聞話火龍咁熱根本原因係高通設計問題,除非搵到解決方法,否則靠台積電未必幫到好多
都係等nuvia team 新設計

仲有淘汰晒32bit app會好啲
咩係肥花?
dcfever
點check舊電depreciation ?

裝accu Battery用幾日等佢叉放電
無錯,所以唔似係一年會解決到的問題,感覺有啲似810,820嗰陣

急用嘅話可能都係買平少少,過1,2年再換機
當然年年換嘅人就無關緊要

想要呢張wallpaper
睇完極客灣直頭哭L咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞