Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
請教下
用緊s20 水機 做副機(用samsung u +冇5g)
如果平平地買部a52s
係咪降級多過升級
s21fe或成最大贏家
nova launcher啲widget係咪無得較resolution?
啲字好大隻
老豆部電話跌爆左 諗緊換a52定a33比佢好
佢平時最多睇yt 聽歌 打電話 影相
揀a52係因為仲有3.5
nova又真係幾順 仲可以hide埋secure folder
唔知會唔會慳電啲
唔關事,你可以係 setting, app , battery 入面 set 最下就限 background
你 set 幾 x 幾大 no就會細 d
bixby routines點set samsung pay自動開nfc之後關閉
訓左幾耐

咁樣
s22u 有無得較 fix rate?
但只係慳多啲電
唔係完全禁止運行?
lm
btw, 你單手用22u 打到字嗎?
我睇spec 唔覺好大,但落到舖頭試玩,感覺幾大部
不知道添
想問下各位ching意見
自己用緊zenfone8z細機
但係換返samsung
諗緊s20 s20+ s21fe s22
平時都係碌下ig連登 玩d輕鬆game
係咪用返s20都夠? 個指紋解鎖會唔會成日解唔到?
兩個解決方法
1. secure folder內裝superfreezz
2. 裝shelter,然後用佢嘅原生自動凍結
上台價s21fe最抵玩
如果shelter 凍結到
security folder 都係凍結?
secure folder無凍結功能,所以先叫你裝superfreezz
A52好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞