Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有無人幫到我
部機有冇得較有線耳機功率輸出?
插返啲耳機太細聲
應該係隻game有問題,trigger到knox policy?reset唯一出路
sound assistant 睇下你係咪將隻app音量調低左
師兄請問可唔可以share個list?我都係彈返堆廣告出嚟,update咗都唔得,thanks

開到130 先夠buds pro開90
有無第二隻有線耳機試下你插type C耳機定dongle定3.5mm
A73已經有水貨 有無食評
出呢個畫面重用唔用到部機,定要 restart ? 按 recent 見唔見係邊個 app pop出來?
type c dongle 3動鐵
部機冇事既 耳機大食姐應該
手機正路應該output有1vrms以上,你隻耳機1khz靈敏度幾多?
理論上連耳牛都推到 不過你buds pro開90小癲
108db 可能慣左係街聽得太聲
一拎古董出黎就
我已經reset過 都係有咁既問題
Restart 幾次會用到
Reset後仲有依個問題
我意思係出了呢個畫面,唔 reset用唔到?
唔好再推啦100db聽15分鐘已經會損害聽力,你108db仲要唔夠喉,遲早變聾耳陳
係咪已經燒左條efuse 攞去三叔維修,係就會幫你換底板
E fuse 係硬件野?? 新機黎架第一次用三星 咁廢架咩
出左畫面用唔到 要不斷重開
咁係咪只係玩 GTA先咁,定係用其他嘢也會咁?

想問下各位巴打應該點做? 入左安全模式都開唔到
係咪壞左鏡頭了
係reset 完 重開機彈依個畫面
已經咩app都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞