Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
邊到買?
官網
旗艦機都lag 唔撚係啊
11pro max 仆街 未收機已經中伏了
呢度已經有唔少機主反映用落有啲lag888同8G1係有啲伏味
最慘係唔知下年粒8G2會唔會變返正常, 搞到呢排想換機嘅人唔知等唔等好
乜依家入s22u ,買埋watch 4 有得減1100咁多
我準備入隻水貨watch 4 44mm lte, $1250
active 2 -> watch 4
唔玩原神應該唔會太熱掛
係咪搞緊退款
watch 4 衛訊好似都做到呢個價
上個月尾睇係千零蚊
上一個po我已經勸退左件,估唔到你都係要89入國軍 22系+watch 4 我個人認為都係伏,咁橋下一代準備即將解決佢地續航問題
你當個個都係office工咩
肯定唔關事,論cpu 性能855肯定廢過8g1,但我部n10+行oneui4.1唔會lag
唔知係咩問題,舊u新rom無lag,但8g1就好撚明顯lag
你指下代cpu?
btw, 應該先解決lag問題,電倒水都仲可以叉,lag真是唔使玩
我部n10+行oneui4.1 Drop到仆街 只係60hz 感覺上冇Drop 睇落順手
用緊s8+, 咁啱最近舊電有問題,唔知換電好定換機好

換電怕師父失手,無晒資料,手機多類似 reminder筆記, 一時backup 唔晒
咁有無人s22u 加 60hz 係比較順?
你有無8g1機係手 無對比無傷害,我tab s8+開60hz一樣係framedrop到仆街
lag連原因都唔知係咩,好難講解唔解決到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞