Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想請問A9用咗3年想換機,想要大容量又可以插SD card, S系列旗艦是否唔駛諗? A系列那部較好?
N20U / A52
ve4 呢次更新分別不大
有冇人之前開browser睇片都暖暖地
部機係咁彈通知出黎叫我uninstall vanced
tab s8+無ltpo一樣瘋狂frame drop
有啲接受唔到幾年cpu都無乜改進 而家就算game都係食cpu,但佢進步去曬gpu npu isp度
我開始有啲放棄部tab s8+
用番iPad Pro
係倒退
我都有啲想放棄 諗緊要唔要trade in 換m1 ipad pro,但12.9吋有啲太大
買左部s22u
有部note20u無係咪trade in 比samsung好?
見佢有多800蚊
唔放肥花/carousell?
部機冇痴mon貼有花
驚出到去又比人壓價
800放2手好過啦
痴線部22u用左一日仲倒水過我部舊20plus
20+ 好野黎
想問下s22 ultra 可唔可以喺pdf度畫野
S21U or S22+ 買邊部好?

利申:用緊S21, 退役做副機, 想買過部做主機
有冇消息幾時會有a53s etc?
用緊s10+,舊電77%了,同想要5gs22u太倒水,唔吸引
可以,可以用samsung notes/write on pdf直接開pdf然後開手寫模式
samsung 上網禁就$2500 再多$800
S21U係影相靚,有2K 10-120hz
曲mon
有齊4鏡

我個人比較推21U
我係重度用家
22U SOT大約4-5hrs
同iPhone level對比13pro Max,人地成十粒鐘SOT,啲battery test都差成五份一但依家真係有啲弱
重度打機就用iPhone啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞