Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
其實買左塊UV貼, 拎出去邊度可以比人貼?
整埋D 假報告都死啦
留意A73冇3.5mm
落得多自然會流晒出黎
痴完先沖有咩用

睇教學啦
仲有唔包入塵
之前成日有人話包入塵一換一
有無相熟整機鋪頭或者可以問下
官網用dbs卡有800回贈抵唔抵
我就唔係好信部機冇撞過冇壓過之下會自己爆邊, 仲要係貼完1日之內. 我自己由前年8月用到而家都冇爆過只係芒面有唔少微細嘅花痕.
唔係點影相嘅話真係 S21FE 夠做
打機嘅話如果唔係啲咩大作,888 v 8G1 基本上冇分別,同埋 S21FE 電池稍為大啲
兩款機都有 Android 四年更新
謝謝
我啲膠流唔到去機背,則邊都係少少,我諗你係落太多膠水
exynos 2200 係咪有pixel 6試伏

2025 到時S 系列 係唔係度成問題 note 都可以變ultra
三星目前正在將越南的模塊生產線數量從之前的七條增加到十條。 擴建完成後,三星顯示每月可生產多達 200 萬片可折疊顯示面板,高於之前的 150 萬片。

Galaxy Z Flip 4 和 Galaxy Z Fold 4 今年要製造1000萬台,其中前者700萬台,後者300萬台。

2025 真係有自家U AP

s最終型態 同flip fold好似
pixel 6粒tensor係exynos 2100變種黎 2200無人做白老鼠,今年粒gpu咪奶曬嘢
300m fold咁多?我以為會8:2開
2200又去咗邊 收收埋
我吱左2/3支左右,一蚊銀大小就夠。
膠貼我之前用老爆,簿係簿,主要用黎防刮花
我都係吱哂成支
e2200咪amd exynos 用係s22度,不過良率唔夠3成,gpu輸比公版mali
Mali 都唔好得去邊 重要輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞