Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
謝謝解答
superfreezz 係邊到 dl, play store 找不到
剛見到係 fdroid個到,謝謝 ck巴
最近簽完約無耐 無得做
最後可能都係揀s20 無論係size 電量都比較岩心水
s22都唔錯 但係粒電太細同埋發熱
如果買水貨係咪用唔到smart octopus?
特選客戶價有一年以上約就可以用
我都手細,用開 s8+ 算係單手玩到下
落舖試,s22u 未加殼,單手手指公好勉強先掂到熒幕邊,但係似打手指模咁
想問下大約幾錢可以入到手
s21fe個光學指紋會唔會同超聲波差好遠
大約3998
唔會呀都幾準快
唔該2位ching
我再睇下先
係咪無咩人出s22+
s20+ 同note20 ultra 邊度仲有得買全新呢
Nova lay係全螢幕打機果陣
冇得手勢向上swipe (不論幾多吓)返home screen

其他全螢幕apps,例如youtube睇片都好撚多bugs

有冇人一樣?
用緊S10 (2019年3月出機),係咪無咩事都唔建議轉去隔離 罪大1 IV ? Samsung 個OS 點都好用啲同穩定啲? 但1 IV 仲有得用 SD卡好吸引。。。
Samsung A52S水貨 or A53行貨 歡迎你
btw A52S >>>> A53
岩岩下載左Nova撚過但都係好lag
睇黎都要洗下機
用左3年轉下風格覺得好正

巴打有冇下載人地個backup?
我加番Google feed係home已經覺得好爽
係 最緊要岩用
但一開頭唔係幾就手
要時間適應
app drawer係有啲分別
但其他都靚左快左
等埋更新直接洗機好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞