Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
比我就唔換機,你用sd卡/電腦/usb手指配smartswitch backup曬先換電啦
因為8gen1
咁差咩
喂吖,開po點解唔預埋xposed啊!佢好耐唔敢開samsung po喇,好似知道自己一早屈𨳊我 ,但又知我認真現實去瞭解佢真人為人

下次叫番佢開po啦 …縮 係咁𨶙用㗎,你門咗個頭,叫手足撐你你走咗去 單單打打 女人都唔咁樣啦
S22U用家留名
連仔解封任何淫做乜鳩呀
老母用緊a40s 佢成日投訴打打下機就熄mon
佢玩緊啲自動掛機嘅game
但睇設定個瑩幕逾時最多得10分鐘
有冇巴打有解決方法定a40s太舊無得改
見到新個啲機有得較永不
here
有冇巴打知道打電話點樣插pause?
我記得除咗「,」之外仲有個P定唔知乜野可以等耐啲

應該十個人有十一個都唔知我講乜,因為冇乜人用,有冇人明?

示意圖:
咁講啦,每個人用機個感覺同注意嘅位都唔同

我兩位朋友就升咗22U都覺得好開心 我問佢唔覺得有frame drop咩,佢話佢根本留意唔到 (或者佢係因為唔在意所以留意唔到)
有無用家分享 真係好lag?
S22 表示近排熱咗好多
初初買仲好哋哋嘅
最近因為部note 9 跌爆左mon所以買左 S22u
個人用落就覺得還好,不過有時如果你停係一個畫面太耐再掃就真係好明顯會lag一lag
唔係對影相太有要求,21u好過
性能果啲乜柒都一樣 電仲襟用啲
感覺係ltpo 降到低hz後再上嗰下佢軟件反應跟唔切搞唔掂

你話打機都算,呢啲靜態lag無乜可能係運算力不足導致
佢個ltpo好撚有問題
玩fps game ,pubg果啲, 你開120hz 係會疾,你轉60hz反而好小小,但可能都係50幾fps
反而fold3用888全程滿60fps咁玩順好多唔知點解
即係佢搞唔掂啲hz跳上跳落 結果睇落去搞到frame drop

唔怪得舊機全程120hz反而無乜問題
肯定唔關ltpo事,tab s8+無ltpo一樣係瘋狂lag
youtube/twitch睇完直播出翻去個下lag到好似a51咁
care是送的
個function仲要標榜係會無咁食電,結果d電都係倒水咁倒
你有冇玩陳列機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞