Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
幫自己推下先
巴打我想問下
你係咪覺得s21 fe個mon係咪顏色太鮮艷
所以先令到你眼痛?
有冇試過開護眼模式?
開左會唔會好少少?
因為我想等埋下期消費券就出s21 fe
見你咁樣講我有d卻步
有小小鮮豔 對耐左眼睛會唔舒服 所以我有開護眼模式 仲要日光日白都開

床上用手機 都係用返s10+睇野

遲下買張偏暗小小既mon貼 黎改善
唔知今日有冇更新呢
自己練的
熟咗其實都唔係好難
我以前貼whitestone dome開始練
佢啲固定架嗰啲幾好用
佢youtube有片睇 可以參考下
而家練到free hand
秘訣係放鬆 溫柔

發現出去貼啲人永遠冇自己噤好心機
一係就貴好多
用酒精抹最好
貼之前記得買啲電線膠紙黐住啲窿位
以前貼得多冇封窿 s pen個位有膠水味
講緩存肯定無可能贏apple 啦
有 , 同埋信用卡
我都相信係可能壓到
但係其實我都係正常行下街
電話從來唔會坐落去 一定冇大力壓
仲要嗰時新機好錫住用
用過噤多uv貼都冇試過噤快爛
其他貼都係用得耐 uv膠開始縮先裂
未提好多貼去到呢個價位包換一次(自費運費)
打電話過去問仲要佢哋勁串
想要成套snapdragon sound + snapdragon modem智能方案 + qualcomm QC 超快充方案+dolby vision
希望有,如果係 camera更新就好了
用自然+護眼mode+極暗mode
s21fe成部機最靚就係個螢幕啦
開鮮豔既色準係最準確
所以可能就睇唔慣咁豔麗
不過我一直keep住開護眼
因為防藍光很重要
星期5咪有
amd冇吹大
不過肯定用三星制程會收皮
又燈
無固定㗎

朝早放低下午拎返又試過,要等兩三日又試過,睇佢忙唔忙。
我online問佢都係咁答
好啦 唔該巴打
唔知喺咪個內建慳電功能作怪
一啲比較少用嘅app佢唔識自動更新
但Play store唔見有得更新
不過我一開出嚟用又叫我去更新先用得
想問下s22 ultra官貼係咪貼埋曲邊? 買左個ringke fusion x 但4角頂起左我張閃魔貼好彩未貼官貼

來緊想換官貼,想問下大家
好似可以問佢借機頂住先
自動更新條件係插住電idle咗唔知幾耐先會
所以通常係半夜就會更新
成日無聊Play Store人手check更新就有啲幾日前既更新
但我入play store手動揾都唔見有
要個app果一刻先知未更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞