Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
咁一定係ultra
多嘢玩
你點知鬆左
用緊iPad pro,120hz真係另一種體驗唀
用緊 正正常常 無投訴 s22u
push
謝謝。N20U好似唔錯,不過有無得update去最新版Android?

A52,反而不是A53, A53差係邊
ching, a52同a33 邊部好啲
s22u update咗 個人覺得其實可以接受
不過真係睇下你平時使用狀況係點
自己*#0*#開個testing睇下有冇問題先
佢去到都係跟嗰個網撳 然後開同樣testing試
邊框花嗰啲走唔甩
我trade in同佢報個價一樣
但我好錫mon 冇花
呢個係勁唔準
建議用samsung member check
搖佢有聲
你講緊個鏡頭?
應該係鏡頭stabilizer 既聲黎
你拎第二部電話搖下聽係咪果啲聲
唔好再推垃圾app
如果用Nova係為咗冇framedrop嘅話
不如用返原生然後開返三天皇手勢
下年如果用S22 trade S23大概要幾錢
用咩app check電池健康度?
水晶球問題鬼知

我依家碌手機都覺得好慢
平時都係輕度打下機,碌下fb ig上連登咁
Average screen on大約係5,6個鐘到
但好多時一出去就十幾個鐘,
Mini開5G一定係一日兩叉
蘋果:
我自己用就頂到
但係有教過啲settings

我通常返工/放工啲搭車時間 食lunch 先玩電話
返緊工都係間唔中攞電話出嚟撳下連登 reddit
藍牙駁watch 3長開
返到屋企仲有35+%電
通常730am-730pm

屋企人用mini就算4g都要成日叉電
本身5g都真係好食電
s22u可以教佢低流量自己轉4g 同埋bixby routine自動熄咗啲嘢 真係慳電恩物

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞