Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
UV膠貼係唔係都要滴膠水?
如果係同UV玻璃有咩分別?
好撚普通 即刻唔想換fold 4
個ui都係lag
唔洗
你當個貼跟好晒uv膠
用神器貼落去再照燈就變硬
姐係uv膠水已經係膠貼上塗好左?
intel冇玩營銷,而家先跟佢地玩
計密度tsmc同三星都要收皮

呢樣野一開頭係三星電玩野先報細數
跟手搞到tsmc跟埋一齊報細,去到最近intel先跟佢地玩法
佢係張貼已經混合膠水,一照燈就變硬
質感一定係玻璃贏,但UV膠貼都大概有8成手感,重點係唔需要單獨滴膠水,唔怕部機入膠,貼衰咗一搣酒精抹一抹再貼第二張就得
咁又幾方便,唔知遲d唔知佰唔會有玻璃版已有膠水既貼
一早有啦,俗稱中空貼,得四遍有膠
其實都唔好瀨人地 就算唔睇名齋講密度,intel的確輸咗幾年最新製程,起碼到而家呢一刻,N4依然勁過intel 7
果d唔得,中間有gap,變左gap gap mon
s21u

冇得搞,玻璃要全膠就一定要UV
唔知
但操作上你可以當左係先
你睇返喇
係三星玩改名先
三星電子香港於5月20日至6月30日期間推出Samsung Galaxy免費體驗計劃,體驗產品包括旗艦手機Galaxy Z Fold3 5G、Galaxy Z Flip3 5G、Galaxy S22 Ultra 5G,以及平板電腦Galaxy Tab S8 Ultra。客戶可以在活動期間選擇借用其中一部裝置,試用期為5天,歸還裝置後並可考慮購買。凡參加Galaxy免費體驗計劃的用戶,只需於退還試用裝置7天內購買新機(試用裝置之相同型號),可額外獲贈無線閃充雙充電板P5400(建議零售價$698)。

指定活動網站報名:www.samsung.com/hk/offer/galaxy-trial
我講緊純技術 牙膏由領先到落後真係咎由自取,如果唔係人地生性,分分鐘大家仲係玩緊14nm 4核
更新完點樣?
同普通膠貼一樣,差在最後會用uv燈照變硬淨
而家用左一個月,防刮ok勁
更完行埋app booster animation順咗
s22清咗緩存+app booster後好咗好多
等我都update下先
近排唔知點解佢熱咗好多
希望更新完有改善
update完清緩存好好多
各位巴打想問下
近排想轉會出22u, 依家先入手會否不智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞