[音響撚]音響HIFI討論區(19)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
唔該
古河同wireworld 你地都係上網買?
我見wireworld仲貴過supra
好似supra仲抵玩
supra係抵玩
wireworld高明電子有,CAS workshop問下Sam 哥都可能有
講開Sam 哥可以睇埋neo by oyaide
interesting, 未試過neo
Thanks巴打
pc>dac-x6> rca to 3.5mm雜牌線>gold 7
dac-x6淘番黎用左好耐想換過部dac
平平地買部有xlr 輸出既dac 就得啦,topping平靚正。

如果我係你唔會買部貴過喇叭既解碼
推介你ifi zen dac v2 ~1k+ ifi 4.4mm to xlr 銀線~$799

你rac ,再3.5mm接橋,已經差好遠。
何況你部dac主力耳擴, 出rac已經冇料到。
好似幾多人用 評價幾好
係,
我用緊ifi zen one作廳喇叭既dac.
平價既佢黎講冇鑊氣同投訴。
對Denon A110有乜評價?
聲底都係偏厚果種嗎?
唔該晒
琴日岩岩訂 要等一個月到
聲底你可以參考下下面兩條片
當然最好落鋪試聽 一般avlife都有
不過個staff話因為係110週年限量生產 下個月可能係最後一批貨

https://youtu.be/Bwby4_bFv-A
https://youtu.be/R7iXfswnre4
Thx!咁我落荃灣果間睇吓有無demo機試
我都用緊gold 7,房用Base 好夠wor
dac ud505 xlr 駁gold 7
想問個好白痴或者唔知應唔應該喺度問嘅問題
可能有理解錯巴打們恥笑唔好咁大力

$1000 蚊內hifi 有咩推薦
JBL Go 3
可以買到兩隻 做左右聲道
2k左右有無咩dac好推介
over 筆直
諗住5K內包埋xlr線
Dms-700 vs Auralic altair g2.1
大家會點揀?
唔會買dac streamer,只考慮純streamer
地方有限
只可以一部過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞