OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
好有衝動想買多套dash 牛一套放office 一套放屋企

雖然電就點都夠用
充一陣又多左10%好爽

但又真係好貴, 部機先3千幾

淘寶個隻又唔知信唔信得過
op2 用家表示部機打機好撚lag同load 好耐
就算冇咩錢都想換機.....

但用左年幾就換機會唔會太奢侈

OP2 都夠期換啦, 其實我近排將OP2 刷左PURE NEXUS, 都用得幾順, 只係打機真係好熱, 但都順

Op2 行大型game仲好熱同倒水添(810問題),最大問題你部機trade出去仲無人會收,想幫補下換新機都唔得

開心share減150

開心share減150
買40蚊個膠套送左個玻璃膜
有冇伏

依家仲用緊買黎貼住個塊野
我見佢似真保護貼所以冇撕到
但好似個個人都即撕

OP2 都夠期換啦, 其實我近排將OP2 刷左PURE NEXUS, 都用得幾順, 只係打機真係好熱, 但都順

屋企人知我換機都屌屌聲...因為我Smart phone 真係一年換一部滯...有諗過換唔換iPhone

Op2 行大型game仲好熱同倒水添(810問題),最大問題你部機trade出去仲無人會收,想幫補下換新機都唔得

係...電冇得勁快仲要熱到我唔敢叉著電玩

屋企人知我換機都屌屌聲...因為我Smart phone 真係一年換一部滯...有諗過換唔換iPhone

op2 點止一年?

op2 點止一年?

我之前個啲機真係差唔多一年換一部
oneplus3t
有試過個mic突然收唔到音

重開機又得?
出現了

出現了

都係鍾意磨砂黑多啲:hP
有冇巴打部3t但個摩打時得時唔得唔得chok下部機又得番
有冇巴打部3t但個摩打時得時唔得唔得chok下部機又得番

震機個摩打?
有無巴打試過突然一格都收唔到 要重開機先得 已經cap左圖 準備e過去睇睇有無得換機

天線門問題
岩岩退左部有jelly 同接收有問題既機
諗緊轉唔轉買金色好,但黑色始終型啲,但金色起碼新貨同可能fix左之前既問題
諗緊轉唔轉買金色好,但黑色始終型啲,但金色起碼新貨同可能fix左之前既問題

design問題,冇可能fix到
如果想要部完美ge手機,就要轉iPhone
Android黎講可以等埋nokia, samsung, lg, pixel出新機

有無得直接換 唔想退再買 無手機用

應該有
佢問我想replace 並 refund
老死都refund 左先,佢replace 可能係我地退果啲再包返

design問題,冇可能fix到
如果想要部完美ge手機,就要轉iPhone
Android黎講可以等埋nokia, samsung, lg, pixel出新機

已有iPhone 7P
剩係簡部AN機做公司機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞