OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
開左有冇得refund

想退?

問下啫
有無人多咗case?想要個case
有無人多咗case?想要個case

賣緊個黑色SILICON CASE

開左但用左一陣冇用, 仲好新

Telegram: cpahkgolden

香港行機有無部份機係oppo整

印度既

阿差國
想問下有冇巴打買左所謂水凝mon貼,比起玻璃mon貼手感點?
會唔會好似普通膠mon咁"拙"手?
原裝膠貼好癡塵下
香港邊到有得買oneplus5
大約幾錢?
百老匯 豐澤有無
原裝膠貼好癡塵下

香港邊到有得買oneplus5
大約幾錢?
百老匯 豐澤有無

冇 要上番oneplus 深水埗個d唔知有冇保
各位巴打又有update
有冇人貼左原廠玻璃貼有白邊問題

up左咩,未收到ota

up左咩,未收到ota

岩岩到手 之前係用 oneplus 2

up左咩,未收到ota

呢知前幾日up左

呢個前日既

up左咩,未收到ota

呢知前幾日up左

呢個前日既

唔係wor
我收到機到而家 呢個係第三個wor

up左咩,未收到ota

呢知前幾日up左

呢個前日既

唔係wor
我收到機到而家 呢個係第三個wor

係第3個呀,但係前日己經有,琴日有巴打己經up左第4個update
岩岩到手 之前係用 oneplus 2

咁快?!幾時訂?64gb?
係咪好多巴打玩兩玩就退機,點解會話而家上網買都係買退貨機既
剩係上下網玩下snapchat ig,舊電用唔用到一日
剩係上下網玩下snapchat ig,舊電用唔用到一日

朝早到夜晚ok既
想入又未入手既 可以去搵下三叔16年4月出嘅 J7 低端機
因為兩者個mon exactly 一鳩樣 不妨睇下4k呢個價 呢個個mon你接唔接受到
想入又未入手既 可以去搵下三叔16年4月出嘅 J7 低端機
因為兩者個mon exactly 一鳩樣 不妨睇下4k呢個價 呢個mon你接唔接受得到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞