OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
有無人試過one plus 3連唔到內地wifi
或者連到上唔到網之類?
連香港wifi又無問題,係咪頻譜問題?
或者連到上唔到網之類?

內?邊撚度內啊?睇過!
巴打,我早幾日上咗牛頭角Office幫Friend退機,想問下大約幾多日會退返錢?

我都等咗2日
巴打,我早幾日上咗牛頭角Office幫Friend退機,想問下大約幾多日會退返錢?

我都等咗2日

係咪好多人退
其實u11 4698真係吸引
高清用落好明顯分別 插卡防水同相機都正
但用過手感又無op5好 電無咁耐用

我都等咗2日

係咪好多人退
其實u11 4698真係吸引
高清用落好明顯分別 插卡防水同相機都正
但用過手感又無op5好 電無咁耐用

用咗OP5一星期,真心正,舊電又襟。
或者連到上唔到網之類?

內?邊撚度內啊?睇過!

大陸囉,咁你答唔答到我問題先?
或者連到上唔到網之類?

內?邊撚度內啊?睇過!

你指嘅wifi係場所提供出來定係自己屋企有router share出來嘅wifi先? btw我試過連到後者嘅wifi
或者連到上唔到網之類?

我用3T , 平日返大陸做野, 連公司wifi冇問題
或者連到上唔到網之類?

內?邊撚度內啊?睇過!

連到啊,你係咪上國際網啊?又或者中國好多假wifi,得訊號但冇鏈接上網

我都等咗2日

上星期六退, 個度條友話3-5 工作天就會退到, 點知到今日仲未有, RMA 進度冇郁過仲停緊係Awaiting your arrival 個度, 我早幾日submit supoort ticket 問佢就答我唔會郁架喇, 等15 日就會 refund

係咪仲要係Oneplus官網㩒退貨?我冇㩒到,直接上咗佢Center度,宜家官網唔俾我select item。
開心使用中,等緊mon貼送黎

要mon貼就要買原裝,其他雜牌3D貼狗也不屌(易入塵,易移位,有觸控白點)。

要mon貼就要買原裝,其他雜牌3D貼狗也不屌(易入塵,易移位,有觸控白點)。

第一頁講果張貼定原裝好
有冇人知邊到可以買到3t膠貼or官方玻璃貼,我見官網冇哂3t玻璃貼賣
或者連到上唔到網之類?

內?邊撚度內啊?睇過!

你指嘅wifi係場所提供出來定係自己屋企有router share出來嘅wifi先? btw我試過連到後者嘅wifi

前者

第一頁講果張貼定原裝好

一定原裝,冇白邊,不過會左右兩邊會遮小小咁,但影響不大。
今日將部op2 改左用f2fs 再刷pure nexus, 感覺唔錯
Google photo down唔到之前Upload左既相係咩原因
今日將部op2 改左用f2fs 再刷pure nexus, 感覺唔錯

想問下港行保養如何? 同埋部機多唔多問題

諗住幫外母極番部 oneplus 5

但都係熱到hihi
Google photo down唔到之前Upload左既相係咩原因

點下載唔到
想問下港行保養如何? 同埋部機多唔多問題

諗住幫外母極番部 oneplus 5

問題一定有, 又唔覺好多問題, 至少買過咁多部都冇需要退機或者整機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞