OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike

新色?幾正喎雲石紋

dbrand
岩岩痴完,隻色老母揀既

岩岩痴完,隻色老母揀既

完全唔夾
有無3t用家覺得個相機矇左好多 十二月買落一路都ota升
有冇人知邊到仲有全新3T買 問晒PRICE.COM個D都冇

不嬲都對唔到焦咁矇矇地 呢排啲電倒晒水先係大問題 成日待機發熱
岩岩痴完,隻色老母揀既

完全唔夾

我都唔識欣賞
岩岩痴完,隻色老母揀既

完全唔夾

我都唔識欣賞

岩岩痴完,隻色老母揀既

完全唔夾

我都唔識欣賞

我揀既一定係白底紅logo, 已經勸左老母唔好呢隻色. 但無計

不嬲都對唔到焦咁矇矇地 呢排啲電倒晒水先係大問題 成日待機發熱

含得撚 轉會都無機啱 電我又無野
lmlm
如果要買諗緊op5定lg g6
兩部差唔多錢
op我最鍾意其實係快速充電

我用緊3仲正常wo
係咪有鏡頭油/花左?
兩部差唔多錢

唔怕壞機有需要影相靚先LG
有冇人知邊到仲有全新3T買 問晒PRICE.COM個D都冇

去tb之後自己再刷rom 好D,不過要返大陸保養

same,d電做咩事 真係倒水咁倒
明明冇打機,只係上下網,send下ws
有冇巴打部op5唔貼mon貼?
會唔會易現指紋

我用緊3仲正常wo
係咪有鏡頭油/花左?

驟眼望無花無剩 諗住去保養問下 估計都係白行一轉
有冇人試過OP3爆芒拎去原廠整(觀塘)?幾錢同要整幾耐?

jelly mon 係軟件定硬件問題
Ray ma 評測出左
兩部差唔多錢

op5
完全屌打g6

G6 影相靚 D
大芒又多 D 功能
OP 剩係得個快字
有無人部3t講電話個時個聽筒好細聲

利申: 買左3t兩個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞