OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
F5左咁耐終於由pending shipmnet變processing 啦
F5左咁耐終於由pending shipmnet變processing 啦

我都係…不過唔知仲要等幾耐先可以到手

128?
64 係咪可以即買第二日到手咁滯

128?

64gb出左順豐no.之後即日收到

128?

128?

係邊度睇倒順豐no.?

128?

係邊度睇倒順豐no.?

出左貨佢會send比你,冇就打去cs問
兩部都已經收到
兩部都已經收到

128or64
機已收
機已收

q
128or 64
嘩 食完lunch f5一下又由processing轉左shipped out 有架車仔icon運緊

兩部都已經收到

128or64

128 自己用
64 幫朋友買
兩部都已經收到

128or64

128 自己用
64 幫朋友買

兩部都到 同一時間送
講一講關於jello effect
其實稍為留意D睇 拉個陣真係好易睇到個moon好似啫喱咁彈左下嘅
講一講關於jello effect
其實稍為留意D睇 拉個陣真係好易睇到個moon好似啫喱咁彈左下嘅

但如果本身唔知有jello effect嘅話 應該唔會好覺有野
而家我係知道左有呢樣野 就會忍唔住係咁睇 屌
屌 其實都幾明顯
拉網頁個陣 你會好明顯咁睇到D 橫線呀 字呀 好似有彈性咁
有冇有機既巴打明我講咩
1+ 5 又出事,
Audio Issue when filming in landscape mode.
屌 其實都幾明顯
有冇有機既巴打明我講咩

我嗰部冇事
屌 其實都幾明顯
有冇有機既巴打明我講咩

我發覺某啲app 係睇唔出
好似lihkg app 咁
想問吓有冇支持dash 快差既尿袋
上taobao 得線同插頭
1+ 5 又出事,
Audio Issue when filming in landscape mode.

What issue?

http://www.androidauthority.com/oneplus-5-stereo-audio-problem-issue-784520/
想問吓有冇支持dash 快差既尿袋
上taobao 得線同插頭

未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞