OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
岩岩到左部64, jelly effect 入recovery 個陣已經見到, 白色底個陣左邊mon 30% 都偏紅
想問一般換過部由申請開始到收到新機要幾耐?

推一推

呢d問題新機應該唔會有分別,試埋有冇紫鏡,有就退/換啦

轉埋dci-p3 d色可能好d
岩岩到左部64, jelly effect 入recovery 個陣已經見到, 白色底個陣左邊mon 30% 都偏紅

推一推

amoled display真係好多問題

推一推

amoled display真係好多問題

op應該都係用***劣等貨
DXO MOBILE MARK 87分

https://www.dxomark.com/Mobiles/OnePlus-5-review-A-serious-shooter

dxo果d高手拎部垃圾都可以影得咁好

dxo 順便收埋自己皮 咁樣攬op
新機checklist

仲有無?

oneplus依家搞成咁,op5仲買唔買好
或者有冇第部都係咁高性價比既機,大陸機都可以
新機checklist

仲有無?

oneplus依家搞成咁,op5仲買唔買好
或者有冇第部都係咁高性價比既機,大陸機都可以

u11 唔急可以等跌多幾舊先入

https://www.dxomark.com/Mobiles/OnePlus-5-review-A-serious-shooter

屌你老母,87分咁勁,好撚假,DXO 已玩完,一啲公信力都冇。
依家買3t有冇得諗
dxo 拎腳架影嘅
不過真心ON9 屌你老母
垃圾1+5
用左四五日都唔覺有咩jelly effect
我當睇唔到算
我當睇唔到算

好事嚟

屌你老母,87分咁勁,好撚假,DXO 已玩完,一啲公信力都冇。

dxo都死係oneplus手上
我當睇唔到算

好事嚟

我部op5 好好好輕微jelly effect
唔影響使用
我當睇唔到算

好事嚟

我用左一日都唔覺 但手機冇防震真係唔習慣
個原廠Mon 貼好痴塵 有冇人用其他貼okay 架
PS silicon case好好用
新機checklist

仲有無?

official twrp 已出
https://dl.twrp.me/cheeseburger/

想出部 新機比老母
One plus 3t 有冇咩大問題

另外
如果唸住刷返國際ROM 有PlayStore
買行貨 水貨係咪冇分別?

利申One Plus 3用家
想出部 新機比老母

另外

唔覺有咩大問題,用得都幾happy

利申One Plus 3T用家
想出部 新機比老母

另外

唔覺有咩大問題,用得都幾happy

利申One Plus 3T用家

係街買3T? 幾錢
其實呢度仲有冇真係用緊1+5 o既用家?
諗左幾日, 相機唔掂對我黎講冇所謂, 我好少影相...最擔心只係個jelly effect, 有人話好勁, 有人話少少唔太覺....我著重效能多d....
應該會o係呢兩日就落單....唔o岩用最多退機
諗左幾日, 相機唔掂對我黎講冇所謂, 我好少影相...最擔心只係個jelly effect, 有人話好勁, 有人話少少唔太覺....我著重效能多d....

住邊呀 留底TG
真係想知嘅話 約出嚟可以俾你試下

其實唔勁 不過對我嚟講好撚顯眼 d野彈彈下咁囉
我預先冇講明有呢個問題 但我gf都一眼睇得出彈彈下
相反我俾我阿哥睇 就算講到明佢都唔多覺

我頭一批買,用左咁耐,jelly effect唔講真係唔覺, wifi 用手遮係會弱但正常唔會咁渣機。 電夠/效能快我用得好開心。 最大缺點係影相避震真係麻麻,特別經wtsapp 影震撚到痴線。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞