OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
各位巴打小弟啱啱買左部oneplus3t,發現有幾個問題
第一個display colour profile,之前用開iPhone,依加用standard 的色好誇張,但srgb啲色好似有層霧咁,尤其Snapchat果隻黃色好似走得好勁。
第二用開隻Bluetooth耳筒要教到好大聲先夠聲,係咪推力唔夠?
最後鍵盤之前用kaiboard有同一個鍵盤打筆畫劃英文,筆劃有智能通配,android有冇類似keyboard?

btw 部機真係好順
第一個display colour profile,之前用開iPhone,依加用standard 的色好誇張,但srgb啲色好似有層霧咁,尤其Snapchat果隻黃色好似走得好勁。
第二用開隻Bluetooth耳筒要教到好大聲先夠聲,係咪推力唔夠?
最後鍵盤之前用kaiboard有同一個鍵盤打筆畫劃英文,筆劃有智能通配,android有冇類似keyboard?

btw 部機真係好順

1. custom較色 srgb好柒
2. 我都覺

btw 部機真係好順

2. 我都覺

custom係基於 standard 較wb,啲都係太saturated

btw 部機真係好順

2. 我都覺

custom係基於 standard 較wb,啲都係太saturated

藍牙耳機D電都唔係電話黎
好期待呀,尋日下晝買咗,有冇人知幾快會到

我果部本身話21,最後16到左

你買咗幾多日到咗先

你買咗幾多日到咗先

3日
想問下 lock screen 個陣冇msg 彈出 要著 Mon 先見到 係咪正常? 同埋聽歌個陣成個mon都係個個人個樣 有冇得轉? 好耐冇用an機
想問下 lock screen 個陣冇msg 彈出 要著 Mon 先見到 係咪正常? 同埋聽歌個陣成個mon都係個個人個樣 有冇得轉? 好耐冇用an機

開咗未?

你買咗幾多日到咗先

3日

6gb定8gb
8gb好似好缺貨下

8gb

你買咗幾多日到咗先

3日

6gb定8gb
8gb好似好缺貨下

8gb

識買一定買 8GB. 用落好撚爽。

你買咗幾多日到咗先

3日

6gb定8gb
8gb好似好缺貨下

8gb

識買一定買 8GB. 用落好撚爽。

我自己feel唔到
不過$500多2gb ram,64gb rom係幾吸引
3T 邊度仲有得賣?
3T 邊度仲有得賣?

去賤價網睇,28xx水,32xx行
有無巴打個聽筒位好細聲?
我講電話個時較到最大聲個聽筒位都係好細聲

有無巴打情况一樣?
定係部站3t都係咁
利申:3t
好大聲喎,大聲到個背脊震添

我都係 用垃圾耳機 之前都重聽到
3T touch latency 係咪fixed?
3T touch latency 係咪fixed?

我都係 用垃圾耳機 之前都重聽到

巴打係咪講電話個時聽筒好細聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞