OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
老母咗就KO左張原裝貼

[img]httpaglrfy[/img]

原裝不嬲都係易碎品

暫時唔知邊張全覆蓋會高質過原裝

我上網睇youtube review
見到原裝張貼好厚, 搞到無買
我見Orzly 嗰張好似幾好咁, 但係運費好貴
老母咗就KO左張原裝貼

[img]httpaglrfy[/img]

原裝不嬲都係易碎品

暫時唔知邊張全覆蓋會高質過原裝

我上網睇youtube review
見到原裝張貼好厚, 搞到無買
我見Orzly 嗰張好似幾好咁, 但係運費好貴

orzly 張野咪又係大陸既... 放棄吧啦
唔計ram, mon 既解像度, 相機, 音質好多野都可以比較

1+ 既機我唔會叫抵玩, 因為佢只係將貨就價, 佢比多2 GB ram你, 然後係其他地方扣返你. 最明顯係前兩代又無nfc, aptx都竟然無. 雖然而家加返, 但呢代竟然仲係1080p amoled...除左係ram 多d, 多d rom刷之外, 又睇唔到佢比其他機有突出之處. 而且呢間公司最識玩既係marketing...

利申: 前1+2 home制甩漆,陰陽mon苦主

1+2 HOME 會甩漆?

1+2陰陽mon苦主
不過過咗一排先發現已經返唔到轉頭
老母咗就KO左張原裝貼

唔計ram, mon 既解像度, 相機, 音質好多野都可以比較

1+ 既機我唔會叫抵玩, 因為佢只係將貨就價, 佢比多2 GB ram你, 然後係其他地方扣返你. 最明顯係前兩代又無nfc, aptx都竟然無. 雖然而家加返, 但呢代竟然仲係1080p amoled...除左係ram 多d, 多d rom刷之外, 又睇唔到佢比其他機有突出之處. 而且呢間公司最識玩既係marketing...

正確黎講係條銀色邊,第一水買,唔夠一個月已經甩

呢個真
千祈唔好買原裝貼, 遮左少少左右兩邊, xda 都好多人屌, 好彩$8 扔左佢都冇咁肉赤

係點都會遮, 如果想無白邊

但原裝貼已經算高質, 遮個度係岩岩好遮到去右上角時間個邊邊位, 仲岩岩好睇到時間, 我覺得係可接受

正確黎講係條銀色邊,第一水買,唔夠一個月已經甩

我老母由一出到用上個月轉op5之前都冇事
千祈唔好買原裝貼, 遮左少少左右兩邊, xda 都好多人屌, 好彩$8 扔左佢都冇咁肉赤

但原裝貼已經算高質, 遮個度係岩岩好遮到去右上角時間個邊邊位, 仲岩岩好睇到時間, 我覺得係可接受

我對官方要求高D, 唔可以有任何問題 不過如果有code $8 試下都無妨既
如果剩得一次機會既話有code 就加個套變免費囉, 我覺得最高質又可以唔駛突鏡頭, 係煩在好惹塵

你要唔遮既話就白邊 你自己揀啦

我對官方要求高D, 唔可以有任何問題 不過如果有code $8 試下都無妨既
如果剩得一次機會既話有code 就加個套變免費囉, 我覺得最高質又可以唔駛突鏡頭, 係煩在好惹塵

裸跑啦
想問下部機係防水
想問下部機係防水

唔防

裸跑啦

係, 我最後都係唔痴mon 貼, 用過幾部機咁多年都冇穿冇爛 不過個套手感真係幾舒服

咩套 祼跑緊跌左幾次
好彩無穿無爛
想問下部機係防水

唔防

生活防水 自己諗
想問下部機係防水

唔防

生活防水 自己諗

跌落水 頂唔頂到
岩岩至晒完喂媽呢隻三叔狗嘅5大android比較,op5 除左jelly effect同影相較差,真係正到不得了。最驚喜嘅,係電量竟然有咁好表現,真係唔知堅家流
想問下部機係防水

唔防

生活防水 自己諗

跌落水 頂唔頂到

睇手神,有帶套可能頂到陣
想問下部機係防水

唔防

生活防水 自己諗

跌落水 頂唔頂到

睇手神,有帶套可能頂到陣

youtube 有人放左落spark water 度幾分鐘都仲okay
今日入咗部8+128, 用咗陣,好爽,相隔3年又再一次用番android機,依家同iPhone 7 Plus 一起雙修, 好撚正。
今日入咗部8+128, 用咗陣,好爽,相隔3年又再一次用番android機,依家同iPhone 7 Plus 一起雙修, 好撚正。

用左一日 好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞