OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
個jelly effect係咪唔會再fix
諗緊買唔買好

驚咪唔買
大把人搶

習慣說
用左一日 幾爽
jelly effect 唔覺有

用左一日 幾爽

我都唔覺 係全部機都有定點?
用左一日 幾爽

我都唔覺 係全部機都有定點?

全部都有
有無知點解我用twrp flash full rom 佢會出現error 7?

oneplus 3
依家用緊3.2.8, root左, 想升上4.1.6

error7 好似係你刷錯rom 喎

你肯定係3 唔係 3t?

係3來 oneplus A3003
同埋我係經OTA直接download個full rom,應該唔會俾錯我?

唔會既 不如刷返stock recovery 試下

刷返stock recovery會唔會影響到我現有既

root,unlock bootloader呢d野?

BTW會唔會係因為我3.2.7唔可以直升4.1.6, 要先上左4.0先呢?

你話你個更新檔係直接部機既系統更新下載落黎,應該直接裝冇問題

刷返stock recovery 唔會影響你bl, 但之後應該重新root過

個stock recovery可以去邊down?
係咪要用返adb刷?
算啦唔理照狗衝
6+64定8+128
係咪真係用到果2gb,定6+64已經夠洗
我想買個軟膠套,唔會扇手
有冇人見到深水步已有op5套買??
算啦唔理照狗衝
6+64定8+128

6+64夠做
算啦唔理照狗衝
6+64定8+128

6+64已經夠
算啦唔理照狗衝
6+64定8+128

6+64已經夠

6G rom用家表示已經好順
睇你64Gb容量夠唔夠洗
算啦唔理照狗衝
6+64定8+128

6+64已經夠

6G rom用家表示已經好順
睇你64Gb容量夠唔夠洗

覺唔覺有jelly effect ?
有無知點解我用twrp flash full rom 佢會出現error 7?

oneplus 3
依家用緊3.2.8, root左, 想升上4.1.6

error7 好似係你刷錯rom 喎

你肯定係3 唔係 3t?

係3來 oneplus A3003
同埋我係經OTA直接download個full rom,應該唔會俾錯我?

唔會既 不如刷返stock recovery 試下

刷返stock recovery會唔會影響到我現有既

root,unlock bootloader呢d野?

BTW會唔會係因為我3.2.7唔可以直升4.1.6, 要先上左4.0先呢?

你話你個更新檔係直接部機既系統更新下載落黎,應該直接裝冇問題

刷返stock recovery 唔會影響你bl, 但之後應該重新root過

個stock recovery可以去邊down?
係咪要用返adb刷?

官網有
我想問Dash charge 有無得買? 平時d antroid 充電線唔岩用 諗住帶個返公司用 可以點做
我想問Dash charge 有無得買? 平時d antroid 充電線唔岩用 諗住帶個返公司用 可以點做

官網有賣,唔平

官網有賣,唔平

咁暫時得佢送果個? 我想問個頭有無類似轉插 唔一定行dash charge, 普通charge 都得

官網有賣,唔平

咁暫時得佢送果個? 我想問個頭有無類似轉插 唔一定行dash charge, 普通charge 都得

唔要快充是但買條type-c線就得

官網有賣,唔平

唔該哂.. 話說我就咁用.將舊機data轉去新機 大概1個半鐘用左10% 唔知算唔算好....

官網有賣,唔平

唔該哂.. 話說我就咁用.將舊機data轉去新機 大概1個半鐘用左10% 唔知算唔算好....

你點過?過幾多野?
我4千幾張相加500首歌個半鐘

官網有賣,唔平

你點過?過幾多野?
我4千幾張相加500首歌個半鐘

我千幾張相 加1G 片左右
算啦唔理照狗衝
6+64定8+128

都話買機主要係考慮128定64+顏色
ram就冇大分別
申:128
算啦唔理照狗衝
6+64定8+128

都話買機主要係考慮128定64+顏色
ram就冇大分別
申:128

色其次啦 之後唔鐘意可以淘個case換
micro sim轉 nano sim
係咪去電話卡公司門市搞就得
定係去 ssp 廿雞搞掂就算

有無巴打個鏡頭完全遮住既時候,個mon會紫色?我夜拍既時候,mon頂都係有紫光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞