OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
我iG播唔到片
用緊垃圾v10, 想轉op5或者U11, 你地會點揀
利申冇用過op
原廠mon貼左右兩邊係咪會遮左小小mon?貼左一日可以揭起再貼過嗎?

原裝貼係咁㗎,不過冇乜影響。

右上角時間位遮左小小

因為你貼唔正, 貼得最準既過係岩岩唔遮時間

揭起再貼仲貼唔貼到
利申冇用過op

係op post問呢個問題
利申冇用過op

夠BUGGET 你就買u11, 只係魚中階機BUDGET 就買OP5
利申冇用過op

夠BUGGET 你就買u11, 只夠中階機BUDGET 就買OP5
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4988/208667/1/1/132194/
解決求救電話事故 OnePlus 5 又發生電池倒水問題

人唔笑狗都吠

我真係覺我好奇怪, 點解eprice 狂擊op5

eprice 喎 明眼人都知佢動機

其實有無巴打同我一樣覺得原裝跟果個膠貼都幾好,無乜問題的。。。何必俾多兩舊水買玻璃貼。。又易爆到暈。。。之前用3t買貼都買窮,原裝貼勁易碎
其實有無巴打同我一樣覺得原裝跟果個膠貼都幾好,無乜問題的。。。何必俾多兩舊水買玻璃貼。。又易爆到暈。。。之前用3t買貼都買窮,原裝貼勁易碎

我不嬲都叫人買膠貼唔好煩
一兩個月花左就換一張,貼錯又唔肉赤,都係一兩蚊
利申冇用過op

夠BUGGET 你就買u11, 只夠中階機BUDGET 就買OP5

thanks
一路都心大心細緊邊部好d
如果op5個mon唔係1080既我應該買左op5好耐
利申冇用過op

thanks

其實你可以落電話鋪睇睇1080同2k有咩分別
咁細部電話用2k分別不大
現今用1080嘅機都唔會睇到起粒
唔需要太著重呢點

我不嬲都叫人買膠貼唔好煩
一兩個月花左就換一張,貼錯又唔肉赤,都係一兩蚊

最慘佢好似呶塵機咁
唔知點解update完之後玩P&D 會突然勁窒
wipe 完dalvik cache 都係咁
利申冇用過op

thanks

其實你可以落電話鋪睇睇1080同2k有咩分別
咁細部電話用2k分別不大
現今用1080嘅機都唔會睇到起粒
唔需要太著重呢點

我g5轉3t近少少睇都幾覺有粒粒
仲有個mon d色
不過部機真心順同好用
最新個更新解決左電池問題未
最新個更新解決左電池問題未

Standby 慳電咗好多。
又有 update, 4.5.8
屌,op3話要月十先有更新
屌,op3話要月先有更新
OP5 同 IPHONE PLUS都係5.5 MON
但係佢拎上手會唔會係細部D?

Op5 本身窄身過iPhone plus

Op5 本身窄身過iPhone plus

有無巴打兩部都有疊起對比下

你用咩台,有volte

你用咩台,有volte

支移
好有衝動想買多套dash 牛一套放office 一套放屋企

雖然電就點都夠用
充一陣又多左10%好爽

但又真係好貴, 部機先3千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞