OnePlus 集中討論區 LIHKG (7)

1001 回覆
19 Like 19 Dislike
你地用op5可唔可以upload圖上黎連登??

我發覺up唔到圖上黎
有冇巴打試過得??

lihkg setting 度轉另一個upload source

share一張夜間照
http://www.androidauthority.com/oneplus-5-camera-shootout-780369/

咁睇又唔差...
呢部野個相機好搞野
http://www.androidauthority.com/oneplus-5-camera-shootout-780369/

咁睇又唔差...
呢部野個相機好搞野
宜家oneplus 3除咗官方嗰張係咪冇mon貼可以全包mon(最好係冇白邊、彩虹紋)
用左5日一買返黎就用套,啱先拆開個套試吓裸跑既手感,點知發現條邊有個位掉左小小漆
我想問咁既話可唔可以退貨?
裸跑既手感我覺得好過iPhone 7 Plus
宜家oneplus 3除咗官方嗰張係咪冇mon貼可以全包mon(最好係冇白邊、彩虹紋)

有,水凝膜囉都係一種膠貼,不過低清有膠水紋、易花、難貼易起泡、比較貴。
唯一好處全包mon
裸跑既手感我覺得好過iPhone 7 Plus

我覺得要加套,好扇手下
用左5日一買返黎就用套,啱先拆開個套試吓裸跑既手感,點知發現條邊有個位掉左小小漆

你指天線位?

你指天線位?

唔係 靜音鍵個邊
我想問有冇人用港行刷返大陸rom
想問下onrplus 3t有冇得開分身whatsapp?
因為本身想買部電話 for工作用

裝個叫parallel spcae 既app

為乜
仲未出貨 就快想cut單轉買64
想問下onrplus 3t有冇得開分身whatsapp?
因為本身想買部電話 for工作用

裝個叫parallel spcae 既app

其他手機都得?

android就得

為乜

因為唔想用google日曆同gmail app算唔算?
我以前用asus 日曆app個icon同時鐘會按日子同時間而轉變

為乜

我以前用asus 日曆app個icon同時鐘會按日子同時間而轉變

disable 佢囉

為乜

google日曆個icon都會跟日子轉

我而家用nova launcher都會轉
我岩岩買3T google日曆個icon長期31日 我覺google日曆D字好細,其他日曆又唔識轉日子
用左五六日
除左影相垃圾d
其他野都ok
用左五六日
除左影相垃圾d
其他野都ok

影相點止垃圾 2年前既g4都跑唔贏啦
不過費事再數臭
用左五六日
除左影相垃圾d
其他野都ok

影相點止垃圾 2年前既g4都跑唔贏啦
不過費事再數臭

咁又冇,我g4 頂左兩年,相機岩岩買個時覺得正,用耐左就知道好油畫,近拍又唔掂。
oneplus 5 成像色水冇事,但避震真係幾差。禁制前同save完張相會變左檬。睇佢遲d 出新firmware有冇得解決。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞