IH電磁爐真係先進過煤氣爐好多好多

834 回覆
146 Like 1091 Dislike
支那公司貼牌野你都信得過?外國philips冇出過呢啲機
速熱唔係咁好,有冇釋出有毒物質
2.5L真係一分鐘得?
小學雞嗌交咁,等於話:我嗌foodpanda,唔洗煤氣又唔洗20A電
我唔識咁多
我就裝緊 PANASONIC KY-C227D 2800W 嵌入式雙頭電磁爐

我剩係知 我用單邊 最大 炒菜收唔到水

我相信用具都可能有關 但我真心唔識

仲有 用鑄鐵鑊煎扒 開最大 燒熱隻鑊
佢又話太熱會自動熄

打上去問有冇得較高d 個安全線又話無
你試吓用電磁爐整小炒劣幣驅逐良幣
同問
同意架,call機仲有人用緊
寫信都有人用緊
始終有部份人有需
煎嘢,煲嘢,燜嘢,炸嘢其實都OK。想炒嘢同拋下鍋都係明火好啲
三相電熱水爐一定屌打煤氣電熱水爐
樓上係咁講出面舖頭用商用電磁爐
我真係無點見過電熱爐就大把舖都有用
下,而家佢哋晚晩食飯好好胃口喎,晚餐仲炒多左餸
一明2電就唔洗嘈
樓主一定係已經家變
然後上嚟希望有人同意佢電磁爐無問題好好用同屋企人理論自己係正確

唔緊要啦 你加油啦 慢慢繼續用個撚屌電磁爐
世界係需要你呢種人
係咪因為無呢樣嘢令到一般電磁爐細火係間歇性開, 而唔係恆溫細火?
鑄鐵鑊唔可以用大火,佢加熱同儲熱好快,唔洗大火都可以做到高溫……
雙插蘇唔係即係講緊兩個13A蘇各一邊爐? max 同時開2800w 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞