[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
小白不如我地傾下相對論

小白點睇光有momentum

唔識理科,升中之後數學未PASS過。
小白點睇咸美頓

黑帝定玩具聯盟果個呀?

豬車黑面嗰個

佢好撚勁架喎好似。
小白點睇hawking radiation

你讀邊行架其實
識埋啲奇怪野

你讀邊行架其實
識埋啲奇怪野

我讀小學
下年bca

你讀邊行架其實
識埋啲奇怪野

我讀小學
下年bca

唔講喇
要操paper
小白點睇roland出部seaboard
小白點睇andre gomes?
唔好問埋啲九唔搭八問題啦
唔好問埋啲九唔搭八問題啦

小白點睇Deerhunter😎?
小白點睇supersymmetry

呢隊你問鹿仔好啲喎,我叫做知個名無認真聽。

乜philo要讀呢啲咩
9白點睇我?係咪好索?
小白點睇supersymmetry

呢隊你問鹿仔好啲喎,我叫做知個名無認真聽。

乜philo要讀呢啲咩

屌我以為係果隊BAND名。
9白點睇我?係咪好索?

唔撚識台灣妹呀屌。
9白點睇我?係咪好索?

唔撚識台灣妹呀屌。

search咪得 有幾難
9白點睇我?係咪好索?

唔撚識台灣妹呀屌。

小白點睇買o. Dembele?
9白點睇我?係咪好索?

唔撚識台灣妹呀屌。

咁撚高你食唔食到呀?我先6'1佢都5'9啦
小白點睇沙維奧拿
小白點睇買o. Dembele?

呢件唔係能力問題,係拎幾千萬買個後備返嚟坐咁怪?
9白點睇我?係咪好索?

唔撚識台灣妹呀屌。

咁撚高你食唔食到呀?我先6'1佢都5'9啦

係咪正先?好撚有氣質
小白點睇沙維奧拿

天才來,不過身體對抗太差又慢。
小白點睇法比狗
小白點睇法比狗

同會然一樣
小白點睇lebron james. 超越左kobe同mj未

FOJ打FINAL太屎,東岸門口狗,佢有四冠先可以穩超鳩比,再輸一兩次FINAL可能連鳩比都不如。

佢final場均3雙兼得分籃板助攻偷球block數2隊中都係排第1bor

咁無架喎,你係輸得多就影響評價架啦,四冠都有前五嘅,如果依家三冠收爐之後幾年又輸一兩次就會比人恥笑打FINAL唔得評價實跌架啦。

咁係咪同美斯輸世界杯同輸美洲杯情況差唔多? 咁美斯超越左比利老馬未?

咁無計喎,如果美斯下年拎到就反杯,比利點計先?佢威果陣足球嘅職業程度仲係好有限,如果美斯拎到就係現代足球嘅球員顛峰,至少呢個可以肯定,一定超越到肥馬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞