[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
小白記者會
你份工應該難識啦。

你老豆老母有無壓力比你?

唔理,一般香港女仔都唔太岩,我去博物館佢地去海洋公園,我睇文藝片佢地睇Marvel ,我睇托爾斯泰佢地連鄜囝都唔會睇。
不如鳩白比電話老鼠你地sms
https://www.fcbarcelona.com/fans/news/2017-2018/the-best-10-goals-of-the-season
The best 10 goals of the season
可惜冇球霸500球
得罪講句,識唔到女同唔去識女係兩回事
其實大部份文青妹都係扮出來
日本潮流無計
日本潮流無計

15分鐘內見真章,討論幾個文學話題已經知啦。
日本潮流無計

不過比起香港,日本人睇書比例高好多
淨係搭程JR都唔少人睇書
日本潮流無計

日本靠字搵食果班情況係好啲嘅,香港唔係有個教席都係食撚屎。
日本潮流無計

有個教席都好多食撚屎
日本潮流無計

有個教席都好多食撚屎

有教席月入幾皮已經好OK啦,唔算食屎,不過攪攪下唔識寫詩就係,太撚機械同安穩。
小白拍過幾多次拖?
小白拍過幾多次拖?

吳好提,次次都係我口撚臭,我就真係好撚難相處。
小白拍過幾多次拖?

係零,但中學個隻渣過學生妹波同坐大脾

小白係高登個時講過

btw 小白第1次叫雞係點? 1樓1老雞?

果陣幾時講?好似2013咁上下,時間過左幾年啦。
一個星期前講緊Semedo, Veratti, Dembele
宜家變左比爾連,保連奴,屌老虎
🤣

最後官宣 Semedo Verratti Dembele加盟吾皇
小白拍過幾多次拖?

係零,但中學個隻渣過學生妹波同坐大脾

小白係高登個時講過

btw 小白第1次叫雞係點? 1樓1老雞?

果陣幾時講?好似2013咁上下,時間過左幾年啦。

有冇故仔聽
點樣識?
正正常常二十幾歲點會冇拍過拖

me A0女

沙ching咁靚仔緊係咁講
見到沙ching揸槍個樣都濕了
呢排聽緊the national
有幾首都幾鍾意

me A0女

me A0 藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞