[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike

bb

bb

ON撚9
屌你老母有on9 35m買舊垃圾都唔放

Ag?

咁點睇saul,屌老虎同貝迪斯既dani cxxxxxx

貝迪斯睇得少唔評論,屌老虎過意甲都無乜點睇,唔知有幾大變化,Saul好野嚟嘅。

認真一問,點睇c朗

歷史級射手,不過唔算高效亦無美感,唔係我杯茶。

大佬佢射幾撚多腳先入一粒呀?有乜好驚訝?
拎另一個例子,阿基列斯(皇蘇)果個,唔係歷史級射手,入波亦少過牙朗,但佢高效過牙朗,因為佢每入一球嘅射門次數比朗少,完全無邏輯問題喎。

論效率佢的確唔算高
但係好似佢咁入咁多波 已經超越左要計較效率嘅層次

Yes 高效除左shot/goal ratio仲要睇入球數
Btw 牙朗退休後會有咩評價?

史上最佳射手之一咁囉
小白有得比你屌,你屌唔屌肥媽依件混血鬼妹?

你啲問題咁撚鳩嘅

正常男人都唔會屌啦
小白有得比你屌,你屌唔屌肥媽依件混血鬼妹?

你啲問題咁撚鳩嘅

正常男人都唔會屌啦

老鼠可能撚過下去吊
我又玩下先
鳩白點睇man of war recorded version
小白點睇上年nba 狀元ben simmons

認真一問,點睇c朗

歷史級射手,不過唔算高效亦無美感,唔係我杯茶。

大佬佢射幾撚多腳先入一粒呀?有乜好驚訝?
拎另一個例子,阿基列斯(皇蘇)果個,唔係歷史級射手,入波亦少過牙朗,但佢高效過牙朗,因為佢每入一球嘅射門次數比朗少,完全無邏輯問題喎。

論效率佢的確唔算高
但係好似佢咁入咁多波 已經超越左要計較效率嘅層次

Yes 高效除左shot/goal ratio仲要睇入球數
Btw 牙朗退休後會有咩評價?

史上最佳射手之一咁囉

Same here
How bout Messi?
小白兄睇點賤種既asxxxxxxx

視野唔得,都係做一個爆破點,成就唔會高過獨賓,應該華金咁上下水平。

Asensio同Ceballos 都係六七個英文字母啫有必要當佢地Jxxxxxxxxxxxxxx咁咩

斯巴路斯有d獨食,不過技術視野都幾好,但踢貝迪斯真係難發圍,呢隊波好撚怪雞
小白兄睇點賤種既asxxxxxxx

視野唔得,都係做一個爆破點,成就唔會高過獨賓,應該華金咁上下水平。

Asensio同Ceballos 都係六七個英文字母啫有必要當佢地Jxxxxxxxxxxxxxx咁咩

斯巴路斯有d獨食,不過技術視野都幾好,但踢貝迪斯真係難發圍,呢隊波好撚怪雞

哩條友好似15m過鍠
我又玩下先
鳩白點睇man of war recorded version

馬仔?
睇馬以嚟見過最撚誇張係秘書處同勇武,幫我贏最多錢係極奇妙同中山慶典,自己最鍾意果隻係蓮華生輝。
小白點睇摩洛哥個麥包皮

睇幾兩三場費事講,無乜參考價值,我又無MOON開法甲。
小白點睇上年nba 狀元ben simmons

無睇NBA好撚耐。
我又玩下先

馬仔?
睇馬以嚟見過最撚誇張係秘書處同勇舞,幫我贏最多錢係極奇妙同中山慶典,自己最鍾意果隻係蓮華生輝。
小白點睇日本輕小說?

無認識,睇過啲日本名家例如夏目或者川端,完全唔過電又係,反而幾鍾意日本電影。
小白點睇依家既小白
下季應該要開始退退地
小白點睇日本輕小說?

無認識,睇過啲日本名家例如夏目或者川端,完全唔過電又係,反而幾鍾意日本電影。

日本電影同文學都唔錯
村上春樹個堆
輕小說質素太參差
以前虎與龍個啲就真係正
依家有啲沒落
9白點睇帶綠帽嘅傻仔?
9白點睇帶綠帽嘅傻仔?

冇眼睇
我又玩下先

馬仔?
睇馬以嚟見過最撚誇張係秘書處同勇武,幫我贏最多錢係極奇妙同中山慶典,自己最鍾意果隻係蓮華生輝。

你up乜
我講緊radiohead
小白點解支持天價買普巴但反華拉提

其實100m好抵

以今季個on9市價睇其實真係差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞