[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我又玩下先
鳩白點睇man of war recorded version

馬仔?
睇馬以嚟見過最撚誇張係秘書處同勇武,幫我贏最多錢係極奇妙同中山慶典,自己最鍾意果隻係蓮華生輝。

你up乜
我講緊radiohead

WFC Radiohead
我又玩下先
鳩白點睇man of war recorded version

馬仔?
睇馬以嚟見過最撚誇張係秘書處同勇武,幫我贏最多錢係極奇妙同中山慶典,自己最鍾意果隻係蓮華生輝。

你up乜
我講緊radiohead

以前有隻馬真係叫呢個名。
9白點睇帶綠帽嘅傻仔?

冇眼睇

除得快又係一條好漢。
小白點睇依家既小白
下季應該要開始退退地

應該要退,但佢係後備席個戰術作用會低過Fire好多,我諗唔會係疤收山。
小白點睇日本輕小說?

無認識,睇過啲日本名家例如夏目或者川端,完全唔過電又係,反而幾鍾意日本電影。

日本電影同文學都唔錯
村上春樹個堆
輕小說質素太參差
以前虎與龍個啲就真係正
依家有啲沒落

村上春樹我睇落真係覺得好深深,主要係思考唔夠深刻,如果你真係鍾意睇小說又唔當輕鬆野嘅話,我建議睇俄羅斯佬(杜、托)。
9白點睇帶綠帽嘅傻仔?

冇眼睇

除得快又係一條好漢。

唔肯除 仲要係咁叫春呢?
9白點睇帶綠帽嘅傻仔?

冇眼睇

除得快又係一條好漢。

小白點睇日本輕小說?

無認識,睇過啲日本名家例如夏目或者川端,完全唔過電又係,反而幾鍾意日本電影。

日本電影同文學都唔錯
村上春樹個堆
輕小說質素太參差
以前虎與龍個啲就真係正
依家有啲沒落

村上春樹我睇落真係覺得好麻麻,主要係思考唔夠深刻,如果你真係鍾意睇小說又唔當輕鬆野嘅話,我建議睇俄羅斯佬(杜、托)。
9白點睇帶綠帽嘅傻仔?

冇眼睇

除得快又係一條好漢。

咁呢啲就自己拎嚟衰,其他人幫佢唔到喇。
村上春樹你睇過邊本
9白點睇帶綠帽嘅傻仔?

冇眼睇

除得快又係一條好漢。

9白點睇帶綠帽嘅傻仔?

冇眼睇

除得快又係一條好漢。

冇眼睇

除得快又係一條好漢。

我又玩下先

馬仔?

而家隻馬王霸道駒又係痴撚線
我認為係歷史上頭三既泥地馬
村上春樹你睇過邊本

挪威的森林、海邊的卡夫卡同埋1Q84。睇日譯中嘅小說好多時都譯到太唔似中文,應該係譯者用直譯法,所以好難睇。另外睇落去就係,佢對生命嘅理解未夠深刻,呢種唔係小說技巧嘅問題,當你睇完杜、托或者《紅樓夢》,就會有把尺去量。對生命刻畫唔夠係好多中文嘅現代小說都會出現呢種毛病,包括張愛玲。
小白點睇supersymmetry
小白點睇supersymmetry

呢隊你問鹿仔好啲喎,我叫做知個名無認真聽。
小白點睇康打副計
我又玩下先

馬仔?

而家隻馬王霸道駒又係痴撚線
我認為係歷史上頭三既泥地馬

呢隻誇張野來,慢閘早段HEA跑返嚟都贏幾個馬位。
小白點睇康打副計

屌好似話成日爆架喎我睇F1個FD同我講,車我真係唔識。
小白點睇康打副計

屌好似話成日爆架喎我睇F1個FD同我講,車我真係唔識。

小白點睇theresa may
村上春樹你睇過邊本

挪威的森林、海邊的卡夫卡同埋1Q84。睇日譯中嘅小說好多時都譯到太唔似中文,應該係譯者用直譯法,所以好難睇。另外睇落去就係,佢對生命嘅理解未夠深刻,呢種唔係小說技巧嘅問題,當你睇完杜、托或者《紅樓夢》,就會有把尺去量。對生命刻畫唔夠係好多中文嘅現代小說都會出現呢種毛病,包括張愛玲。

睇原文好睇啲
小白點睇Center珠理奈
小白點睇theresa may

重新大選攪到一陣柒味囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞