[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
Barcelona in the coming hours will announce the re-signing of forward Gerard Deulofeu (23) from Everton for €12M. [RAC1]

個回購30號後就冇效

大家覺得回購番黎會用定會再轉賣比ac

唔岩踢巴塞,應該話佢唔岩踢西甲

呢條友真係唔夠班踢巴狗

應該轉賣掛

屌 如果佢真係踢右邊
左右兩邊都死扭 兩條邊都變左進攻黑洞

屌老虎個隻死扭係鳩插花,但過唔到人,hold死個波,一係比人逼甩一係回傳個隻

佢所謂既過人全部都係一條大直路比佢鳩推刷返黎

小白點睇

一路球員發揮得好唔好都要睇埋隊波想點打,只可以講佢一定唔岩疤狗,不過都有立足頂級聯賽嘅能力。

點睇利雲

全能,但射術差少少。

呢條友真係唔夠班踢巴狗

應該轉賣掛

屌 如果佢真係踢右邊

屌老虎個隻死扭係鳩插花,但過唔到人,hold死個波,一係比人逼甩一係回傳個隻

小白點睇

一路球員發揮得好唔好都要睇埋隊波想點打,只可以講佢一定唔岩疤狗,不過都有立足頂級聯賽嘅能力。

點睇利雲

全能,但射術差少少。

你鐘意so9 or 25雲多啲

呢條友真係唔夠班踢巴狗

應該轉賣掛

屌 如果佢真係踢右邊

小白點睇

點睇利雲

全能,但射術差少少。

你鐘意so9 or 25雲多啲

其實哨牙踢唔踢疤我都鍾意佢多啲,無咁學院啲技術。
屌老虎係踢燒味足球既人材,其實佢岩蝗多過岩巴

同皇交換isco

訓撚醒未

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
eng 仔放左grade
我聽日先放

同皇交換isco

訓撚醒未

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

Engin 緊係電啦 揾工稍為易
開始你問我答大會

點睇森伯

唔係問禾牙

訓撚醒未

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

Mechan唔會易過電咩?
小白點睇anyone can play guitar?

訓撚醒未

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

civil啦

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

civil啦

聽啲yr2-3講chur到痴線

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

讀電同mech 最後都係做E&M

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

姐係唔大分別?

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

姐係唔大分別?

隨你喜歡啦
第時讀個building services master 就無敵

要決定了?

係BO
我聽日先放

姐係唔大分別?

隨你喜歡啦
第時讀個building services master 就無敵

你係ug pg都係電?

揀major好苦惱

要決定了?

係BO
我聽日先放

姐係唔大分別?

隨你喜歡啦

gpa 幾多

係BO
我聽日先放

姐係唔大分別?

隨你喜歡啦

你係ug pg都係電?

小白點睇anyone can play guitar?

好粗糙
Barcelona in the coming hours will announce the re-signing of forward Gerard Deulofeu (23) from Everton for €12M. [RAC1]

個回購30號後就冇效

大家覺得回購番黎會用定會再轉賣比ac

唔岩踢巴塞,應該話佢唔岩踢西甲

呢條友真係唔夠班踢巴狗

唔夠班呢d說話上年都有人講過另一位球員唔夠班踢巴塞,結果人地今季收左巴塞皮
小白點睇kodaline?
呢個又話回塘,果個又話未夠班,一d又話係垃圾
總知隔離隊球員就寶,自己隊果d就屎都不如,咁不如過檔做皇迷啦
歐聯淘汰賽都係主力打開班霸級球隊,強強對碰不嬲就由戰術部署去分勝負
冇話唔畀買人,但咪將年年買big name當作合理要求,講到尾你地咪就係眼紅人地近兩年勢強
但其實早幾年人地都係咁諗,花無百日紅,冇可能話年年贏晒
呢個又話回塘,果個又話未夠班,一d又話係垃圾
總知隔離隊球員就寶,自己隊果d就屎都不如,咁不如過檔做皇迷啦
歐聯淘汰賽都係主力打開班霸級球隊,強強對碰不嬲就由戰術部署去分勝負
冇話唔畀買人,但咪將年年買big name當作合理要求,講到尾你地咪就係眼紅人地近兩年勢強
但其實早幾年人地都係咁諗,花無百日紅,冇可能話年年贏晒

認同山狗

姐係唔大分別?

隨你喜歡啦

你係ug pg都係電?

咁係咩?
一個星期前講緊Semedo, Veratti, Dembele
宜家變左比爾連,保連奴,屌老虎
🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞