[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
係咪要俾報名費$1800先可以參加?
窮學生平D得唔得? 好想出一分力支持國家

見你咁有神心 比個9折你 留tg

讀asso讀成點?

mk reus都記得我
讀緊degre了

勁 讀緊咩?

bba野accounting

唔通係同學仔

Asso上去degree acct通常得poly shitty同BU

見你咁有神心 比個9折你 留tg

讀asso讀成點?

mk reus都記得我
讀緊degre了

勁 讀緊咩?

bba野accounting

唔通係同學仔

Asso上去degree acct通常得poly shitty同BU

asso仔
讀city asso marketing第時有咩撈🤔🤔
讀city asso marketing第時有咩撈🤔🤔

Ptgf
GAZETTA:
Verratti has told Italian newspaper Gazetta that he would be 'happy to stay' if PSG assembles a competitive team for next season

屌你老母華拉堤

喂你好 疤塞抬價部

好撚嬲

其實你地俾d報紙撚完未
迷仔要屌人了
迷仔要屌人了

me邊有屌人
GAZETTA:
Verratti has told Italian newspaper Gazetta that he would be 'happy to stay' if PSG assembles a competitive team for next season

屌你老母華拉堤

喂你好 疤塞抬價部

好撚嬲

其實你地俾d報紙撚完未

其實你俾我地撚完未
GAZETTA:

屌你老母華拉堤

喂你好 疤塞抬價部

好撚嬲

其實你地俾d報紙撚完未

其實你俾我地撚完未

華拉提立即係ig story篇新聞到打左?????

https://www.youtube.com/watch?v=wbpgx8PCavs

@土方

算鳩數啦,例行公事渣 ,睇唔出好有潛力

利申Dso風扇

屌你老母華拉堤

喂你好 疤塞抬價部

好撚嬲

其實你地俾d報紙撚完未

其實你俾我地撚完未

華拉提立即係ig story篇新聞到打左?????

📸 | This is Marco Verratti's reaction to that 'fake' interview with him that was published in Gazetta about him wanting to stay at PSG.
晚年跌哂watt既美欺會唔會比疤狗屌呢

13/14年都比人屌到開花啦

果季屌佢根本正常到無得再正常,由10/11果季之後佢開始刷數據,係對面禁區頂行行企企就算,一隊波無跑動根本走唔開啲空間出嚟,足球都係創造空間然後執行動作嘅博奕,所以11/12開始疤狗打強隊都係蝕章多。13/14果季佢就最撚過份嘅,季尾佢自己都要出封信話新球季要正常咁踢啦,根本連佢自己都認為果季有問題。

https://www.youtube.com/watch?v=wbpgx8PCavs

@土方

利申Dso風扇

咁講真,u隊比賽真係無乜特別大參力價值,十三零打u隊勁到仆街上成年隊一樣合撚,係土方唔知做乜野見到人地Asensio打得好丁撚到出血啫,Saul反而好啲,真係下體會長期正選+射死過敗狗,佢打u隊根本恰鳩人。
小白用開邊隻套?
小白點睇沙皮狗
老鼠毛時毛刻moon鳩白

座騎真係座騎
小白點睇nba 2017 draft

座騎真係座騎

@土方

利申Dso風扇

咁講真,u隊比賽真係無乜特別大參力價值,十三零打u隊勁到仆街上成年隊一樣合撚,係土方唔知做乜野見到人地Asensio打得好丁撚到出血啫,Saul反而好啲,真係下體會長期正選+射死過敗狗,佢打u隊根本恰鳩人。

Asensio又真係好丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞