[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
小白兄係咪有個妹? 嫁左未

讀Nursing嘅肥婆,應該嫁唔出。

搵得多過你會唔會睇你唔起?

佢專業科好難同佢比喎。
9白幾時同我食飯?
9白幾時同我食飯?

小白兄睇點賤種既asxxxxxxx

視野唔得,都係做一個爆破點,成就唔會高過獨賓,應該華金咁上下水平。

咁點睇saul,屌老虎同貝迪斯既dani cxxxxxx

貝迪斯睇得少唔評論,屌老虎過意甲都無乜點睇,唔知有幾大變化,Saul好野嚟嘅。

認真一問,點睇c朗

歷史級射手,不過唔算高效亦無美感,唔係我杯茶。

大佬佢射幾撚多腳先入一粒呀?有乜好驚訝?
拎另一個例子,阿基列斯(皇蘇)果個,唔係歷史級射手,入波亦少過牙朗,但佢高效過牙朗,因為佢每入一球嘅射門次數比朗少,完全無邏輯問題喎。

論效率佢的確唔算高
但係好似佢咁入咁多波 已經超越左要計較效率嘅層次

佢專業科好難同佢比喎。

點解唔中意港女?

又無話反港女講真,不過鍾意鬼妹多啲啫。

佢專業科好難同佢比喎。

點解唔中意港女?

點解你咁多問題

視野唔得,都係做一個爆破點,成就唔會高過獨賓,應該華金咁上下水平。

貝迪斯睇得少唔評論,屌老虎過意甲都無乜點睇,唔知有幾大變化,Saul好野嚟嘅。

認真一問,點睇c朗

拎另一個例子,阿基列斯(皇蘇)果個,唔係歷史級射手,入波亦少過牙朗,但佢高效過牙朗,因為佢每入一球嘅射門次數比朗少,完全無邏輯問題喎。

講高效今季基佬個d就算啦
牙朗今季係可以柒三五次都仲帶帽
好似今季牙蘇咁柒都高效過佢?

佢專業科好難同佢比喎。

點解唔中意港女?

鬼妹又臭又多毛,其實你屌過鬼妹未?

你捉鳩佢沖涼咪得囉,毛呢啲全人類都有架啦,頂你有啲港女啲手毛都好多。

認真一問,點睇c朗

講高效今季基佬個d就算啦
牙朗今季係可以柒三五次都仲帶帽
好似今季牙蘇咁柒都高效過佢?

牙朗咁嘅輸送好難入唔到波講真。
屌你老母有on9 35m買舊垃圾都唔放
小白點解支持天價買普巴但反華拉提

聯賽水準,意甲廢撚極都係頂級聯賽,本身重戰術,要球員特別用腦,兩個大賽都入到決賽,身體好,大份長腳扭得,炒粉極都可以做條黑腸係中場蝦蝦霸霸先。華拉提一炒粉真係乜都無。

聯賽水準,意甲廢撚極都係頂級聯賽,本身重戰術,要球員特別用腦,兩個大賽都入到決賽,身體好,大份長腳扭得,炒粉極都可以做條黑腸係中場蝦蝦霸霸先。華拉提一炒粉真係乜都無。

點睇eden hazard

睇得少唔識。

認真一問,點睇c朗

論效率佢的確唔算高
但係好似佢咁入咁多波 已經超越左要計較效率嘅層次

Yes 高效除左shot/goal ratio仲要睇入球數
Btw 牙朗退休後會有咩評價?

點睇eden hazard

睇得少唔識。

點睇雲加,

廢撚一個,唔洗睇佢波,咁多年無成績一早應該收皮。

其實1m好抵

其實100m好抵

佢專業科好難同佢比喎。

點解唔中意港女?

混血算不?

佢專業科好難同佢比喎。

點解唔中意港女?

混血算不?

你收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞