[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
出面班友又J到西班牙出血,話乜野人材多咁樣,紙面實力就好,但完全無冠軍相。有冠軍相嘅球隊,一係好多人踢開同一隊波夾開(90德國/國米、06意大利/狙、10西班牙/疤、14德國/拜仁)一係你就有超級球星(86阿根廷/肥馬、94巴西/獨狼、02巴西/3R),依家國家隊係得似有前者嘅特質,睇好下年決賽都係德國打阿根廷。

阿根廷打防反應該幾好

14咪類似咁打囉,後場企一堆友塞撚住,就算個人能力唔夠都可以靠密集守,攻就交比球霸同迪狗利亞攪掂。
西班牙最大問題係老鼠屎同拉膠
兩個同場多多唔夠輸
出面班友又J到西班牙出血,話乜野人材多咁樣,紙面實力就好,但完全無冠軍相。有冠軍相嘅球隊,一係好多人踢開同一隊波夾開(90德國/國米、06意大利/狙、10西班牙/疤、14德國/拜仁)一係你就有超級球星(86阿根廷/肥馬、94巴西/獨狼、02巴西/3R),依家國家隊係得似有前者嘅特質,睇好下年決賽都係德國打阿根廷。

我比較睇好提子多過阿根廷
反球玉都係咁話

球玉最大問題係射門員嚟,呢啲球員供應足會好撚強,但葡萄牙有邊個可以穩定造波比佢?未有答案。上年唔係改例佢真係分組賽就釘左啦 ,根本攻唔入。

而家葡撚有個新施華

反球玉都係咁話

球玉最大問題係射門員嚟,呢啲球員供應足會好撚強,但葡萄牙有邊個可以穩定造波比佢?未有答案。上年唔係改例佢真係分組賽就釘左啦 ,根本攻唔入。

而家葡撚有個新施華

睇定啲先啦,你話依家提子有隻雷哥斯達嘅物體咁就難講喇。
點解仲要90M+死追華拉提
📰 | Roberto Fernández has been in-touch with Saúl's representatives on several occasions already, his release clause is €80M. [as]

反球玉都係咁話

而家葡撚有個新施華

睇定啲先啦,你話依家提子有隻雷哥斯達嘅物體咁就難講喇。

暫時黎講提子踢得真係整體過阿根廷
雖然有-6
📰 | Roberto Fernández has been in-touch with Saúl's representatives on several occasions already, his release clause is €80M. [as]

華拉堤加沙奧加丹比利啦
唔好煩

華拉堤加沙奧加丹比利啦
唔好煩

何來有300M?
仲未計右閘個筆
我覺得買saul加一線右閘就足夠橫掃球壇

華拉堤加沙奧加丹比利啦
唔好煩

何來有300M?
仲未計右閘個筆

最重要都係留ag
其實大部份文青妹都係扮出來
日本潮流無計

15分鐘內見真章,討論幾個文學話題已經知啦。

呢個真

根本無得扮講真,文學都係一個好專業嘅學科,睇幾本村上去「急救」實際上仲係本質空洞。

香港女仔真係肯睇幾本村上已經叫好架啦

華拉堤加沙奧加丹比利啦
唔好煩

何來有300M?
仲未計右閘個筆

佢的確係好全能,體能好,有盤扭,護波穩,有後上禁區入球能力,有世界波,覆蓋面大
不過巴塞呢家最需要係組織者,我都係prefer華拉堤多
如果Plan b係佢我都接受
睇哂四場西班牙U21
Saul明顯超班
阿辛斯奧超超地無Saul咁勁
貝迪斯個Ceballos無上面兩個咁勁,但夠屈U21
辛度公道啲講佢唔算多波掂
屌老虎明顯廢過上面三個,又獨食
呢度最多人日J夜J既DSO,好聽啲叫平庸,直白啲叫廢
得罪講句,識唔到女同唔去識女係兩回事

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁
正正常常二十幾歲點會冇拍過拖

兔b人生贏家
睇哂四場西班牙U21
Saul明顯超班

屌老虎回家真係咪搞
又廢又獨,返到來驚佢場場比球霸屌屎眼
睇哂四場西班牙U21
Saul明顯超班

屌老虎回家真係咪搞
又廢又獨,返到來驚佢場場比球霸屌屎眼

諗起滴露
見到沙ching揸槍個樣都濕了

陀住支炮邊個敢SAY NO

me A0女

你扮咩
我記得你係巴po三大mk

兔b人生贏家

巴禾人生勝利組

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

你都幾攪笑,唔理你,係因為覺得你連老鼠都不撚如,亦唔洗同你交待啦。男戈老狗抽鳩人水都唔敢直接QUOTE,你睇你似乜呀?

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

你都幾攪笑,唔理你,係因為覺得你連老鼠都不撚如,亦唔洗同你交待啦。男人老狗抽鳩人水都唔敢直接QUOTE,你睇你似乜呀?

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

你都幾攪笑,唔理你,係因為覺得你連老鼠都不撚如,亦唔洗同你交待啦。男戈老狗抽鳩人水都唔敢直接QUOTE,你睇你似乜呀?

你都on撚9,講你咩依家,成撚日對號入座,要講你我大把野講啦,駛撚單單打打

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

你都on撚9,講你咩依家,成撚日對號入座,要講你我大把野講啦,駛撚單單打打

是撚但啦,你繼續,做到咁撚明顯又唔敢認,摸下自己下面條鳩仲係唔係度啦,你班友我都費事理你地,講真,我唔想理,有時唔想做到咁出面,人地唔撚理,你(地)又繼續單單打打,好撚無聊。

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

是撚但啦,你繼續,做到咁撚明顯又唔敢認,摸下自己下面條鳩仲係唔係度啦,你班友我都費事理你地,講真,我唔想理,有時唔想做到咁出面,人地唔撚理,你(地)又繼續單單打打,好撚無聊。

咁又係,on99咁whatsapp人約人出去隻抽先最掂最唔無聊係咪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞