[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
世界大戰

成個po靚仔左貢多
戰。術
小白兄睇點賤種既asxxxxxxx

視野唔得,都係做一個爆破點,成就唔會高過獨賓,應該華金咁上下水平。
小白兄會唔會用電話上forum定堅持自我只用電腦上

出街睇書多。

地鐵睇書嘅男人好型

無乜特別,好多阿叔都拎撚住啲風水書睇,仲有啲老港女睇愛情小說。

英文書ok?

OK嘅,睇英詩就好型。

睇開英文書

睇咩

小說or自己個行啲書

以前我都睇小說多,不過攪攪下全部都係睇詩,依家睇啲文無韻律硬係覺得差啲野。

有咩詩介紹
sci人冇咩taste

睇晒Shakespeare 先

唔好亂點人,莎士比亞果啲幾乎係中古英語,無接受過正統訓練都幾難睇。

講到我有受過咁

咁有好多雙關語你未必睇到啦,有時睇唔睇到,成句差好遠,讀文學正統訓練係必需,我都想試下果種正統英國文學訓練,不過睇下點。

我呢啲平時得閒先睇嘅睇下paraphrasing 當明左就算
再下個po叫鳩白訪問區

出街睇書多。

地鐵睇書嘅男人好型

無乜特別,好多阿叔都拎撚住啲風水書睇,仲有啲老港女睇愛情小說。

英文書ok?

OK嘅,睇英詩就好型。

睇開英文書

睇咩

小說or自己個行啲書

以前我都睇小說多,不過攪攪下全部都係睇詩,依家睇啲文無韻律硬係覺得差啲野。

有咩詩介紹
sci人冇咩taste

唔好亂點人,莎士比亞果啲幾乎係中古英語,無接受過正統訓練都幾難睇。

講到我有受過咁

咁有好多雙關語你未必睇到啦,有時睇唔睇到,成句差好遠,讀文學正統訓練係必需,我都想試下果種正統英國文學訓練,不過睇下點。

我呢啲平時得閒先睇嘅睇下paraphrasing 當明左就算

有諗過take文學course
怕爛grade

出街睇書多。

地鐵睇書嘅男人好型

英文書ok?

OK嘅,睇英詩就好型。

睇開英文書

睇咩

小說or自己個行啲書

有咩詩介紹
sci人冇咩taste

講到我有受過咁

你識英文嘅咩

所以有訓練差好遠。
Ag 真係幾型
禾刀想吊鬼妹
不過冇米八
大部分鬼妹刀高過me
鳩白之你問我答part 2
怕爛grade

文學野唔怕嘅,文學嘅論點都係睇完作品之後捉到個爭論位之後9up,例如係文本度反映左乜野時代文化意旨咁,講真幾公式下。

視野唔得,都係做一個爆破點,成就唔會高過獨賓,應該華金咁上下水平。

咁點睇saul,屌老虎同貝迪斯既dani cxxxxxx

貝迪斯睇得少唔評論,屌老虎過意甲都無乜點睇,唔知有幾大變化,Saul好野嚟嘅。
怕爛grade

文學野唔怕嘅,文學嘅論點都係睇完作品之後捉到個爭論位之後9up,例如係文本度反映左乜野時代文化意旨咁,講真幾公式下。

你唔明science撚嘅難處
9up都寫唔出嘢
一句起兩句止
叫我地睇就得

Asensio同Ceballos 都係六七個英文字母啫有必要當佢地Jxxxxxxxxxxxxxx咁咩
鳩白之你問我答part 2

怕爛grade

9up都寫唔出嘢
一句起兩句止
叫我地睇就得

咁有時我都覺得有些少過度詮釋嘅。
怕爛grade

9up都寫唔出嘢
一句起兩句止
叫我地睇就得

你蠢撚啫
中學讀理科 讀大學咪又係幾千幾千字咁寫

貝迪斯睇得少唔評論,屌老虎過意甲都無乜點睇,唔知有幾大變化,Saul好野嚟嘅。

認真一問,點睇c朗

歷史級射手,不過唔算高效亦無美感,唔係我杯茶。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞