[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
入幾十球都話佢唔掂,真係唔知買個新ge返黎要入幾多百球先叫合格

買個攻中返黎但冇其他中場駁腳傳送咪一鳩樣
再者我覺得係安歷基冇足夠戰術去畀班中場球員發揮,今季失分好多時係輸鳩埋,唔係攻唔入咁簡單
個波運唔到上前面,你買埋夏世三都係一樣

依家個問題咪係度囉,你直情唔知啲球迷把尺係邊講真,連哨牙都比人屌,咁啲Dso細佬個個比人屌啦。買新人返嚟又係八成又屌屌屌,無得攪,計我話當呢啲球迷透明就得架啦。

其實佢地所謂不滿,就係眼紅我皇衛冕歐聯,若果我皇贏少隻盃佢地會冇咁多嗲
Barcelona in the coming hours will announce the re-signing of forward Gerard Deulofeu (23) from Everton for €12M. [RAC1]

個回購30號後就冇效

大家覺得回購番黎會用定會再轉賣比ac
其實保連奴都唔差,高work rate 硬淨中場,至少打強隊可以守下波

而家巴塞要既人唔係要「唔差」,係要「好撚勁」
買個「唔差」不如唔好買

除左ag24 其餘後備甚至幾個青訓都叫唔差 而家要買得嘅係要真係勁
再者 買保連奴可以話無謂 我唔信馬斯推翻上防中會不及佢 平時森柏做輪換又得
Barcelona in the coming hours will announce the re-signing of forward Gerard Deulofeu (23) from Everton for €12M. [RAC1]

個回購30號後就冇效

最怕兩頭唔到岸,又哂錢又哂咗屌老虎嘅光陰
其實保連奴都唔差,高work rate 硬淨中場,至少打強隊可以守下波

而家巴塞要既人唔係要「唔差」,係要「好撚勁」
買個「唔差」不如唔好買

除左ag24 其餘後備甚至幾個青訓都叫唔差 而家要買得嘅係要真係勁
再者 買保連奴可以話無謂 我唔信馬斯推翻上防中會不及佢 平時森柏做輪換又得

講真如果巴塞搞得返掂中場控制
布斯基斯既防守同慢既問題就唔會再被無限放大
收返森柏又可以多個人用
保連奴呢個真係無厘頭到極點

個回購30號後就冇效

最怕兩頭唔到岸,又哂錢又哂咗屌老虎嘅光陰

Bojan

個回購30號後就冇效

唔岩踢巴塞,應該話佢唔岩踢西甲

個回購30號後就冇效

呢條友真係唔夠班踢巴狗

個回購30號後就冇效

呢條友真係唔夠班踢巴狗

應該轉賣掛

個回購30號後就冇效

呢條友真係唔夠班踢巴狗

應該轉賣掛

屌 如果佢真係踢右邊
左右兩邊都死扭 兩條邊都變左進攻黑洞
屌老虎踢u21都唔覺突出
屌老虎係踢燒味足球既人材,其實佢岩蝗多過岩巴

同皇交換isco

同皇交換isco

訓撚醒未

同皇交換isco

訓撚醒未

法比真係狗黎

個回購30號後就冇效

呢條友真係唔夠班踢巴狗

應該轉賣掛

屌 如果佢真係踢右邊

屌老虎個隻死扭係鳩插花,但過唔到人,hold死個波,一係比人逼甩一係回傳個隻

佢所謂既過人全部都係一條大直路比佢鳩推刷返黎

小白點睇

一路球員發揮得好唔好都要睇埋隊波想點打,只可以講佢一定唔岩疤狗,不過都有立足頂級聯賽嘅能力。

呢條友真係唔夠班踢巴狗

應該轉賣掛

屌 如果佢真係踢右邊

屌老虎個隻死扭係鳩插花,但過唔到人,hold死個波,一係比人逼甩一係回傳個隻

佢所謂既過人全部都係一條大直路比佢鳩推刷返黎

小白點睇

一路球員發揮得好唔好都要睇埋隊波想點打,只可以講佢一定唔岩疤狗,不過都有立足頂級聯賽嘅能力。

同意 所以放出去算

同皇交換isco

訓撚醒未

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

同皇交換isco

訓撚醒未

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

同皇交換isco

訓撚醒未

法比真係狗黎

耶 人地講下笑姐

揀major好苦惱

要決定了?
開始你問我答大會
開始你問我答大會

點睇森伯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞