[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
咪理囉,又話連登抄鳩人唔會黎,一聽到某疤絲係度就仆過黎,咪扮感情大師咩叫鬼妹雞啦,明明出到黎野都唔撚敢同我講,剩係識事後whatsapp攞彩,好肉酸呀你

收皮啦屌你老母,男人老狗講野單單打打上forum同人講現實

你咪同你老死講囉,佢約人現實隻抽呀

我代佢打
你咪撚潛啊仆街

男人老狗梗係自己嚟啦。
小白兄,我幫你現實收條粉腸皮

老鼠好落力喎
小白兄,我幫你現實收條粉腸皮

老鼠好落力喎

一有機會就起勢撥火
邊個想郁我大佬郁左我先

但你轉個頭出賣你大佬點計
屌做乜鳩
邊個想郁我大佬 我郁左先

但你轉個頭出賣你大佬點計
你睇真d
又世界大戰
無啦啦講到去隻揪
發覺巴禾巴打同我好多價值觀幾似
又係cc台個post見到你留言

果班人乜都剩係識怨識瀨,永遠唔覺係自己問題

我就唔覺買唔到樓有乜問題
唔知幾時開始香港人下下講到買到樓先=成功,唔搵多d錢買樓就=不求上進
疤區有幾個女?

得我一個
DC 你做乜尻
無啦啦講到去隻揪

上年既事啦,無啦啦whatsapp叫我出去隻抽,所以之前咪話比人約出去我都試過
無啦啦講到去隻揪

上年既事啦,無啦啦whatsapp叫我出去隻抽,所以之前咪話比人約出去我都試過

講明呀,你咪又吹水呀,你好興老屈架,笠水果個唔係我呀。
無啦啦講到去隻揪

yes, 我笠水唔夠你抽呀嘛,明
無啦啦講到去隻揪

舉多啲老屈例子please
無啦啦講到去隻揪

有果句講果句,你笠水話唔出啫,無打過,我唔屈人嘅。
無啦啦講到去隻揪

打啦屌你老母,唔係講現實既咩,唔敢打正契弟

十卜老鼠呀今次
發覺巴禾巴打同我好多價值觀幾似
又係cc台個post見到你留言

果班人乜都剩係識怨識瀨,永遠唔覺係自己問題

我就唔覺買唔到樓有乜問題
唔知幾時開始香港人下下講到買到樓先=成功,唔搵多d錢買樓就=不求上進

依家啲小朋友乜都認為物質重要,人云亦云,大把97未經歷又吹奏97前幾好幾好
無啦啦講到去隻揪

挑,上面咪一堆,近排之嘛,個個見到我講乜你都胡言亂語啦。又話反港女乜乜柒柒咁。
無啦啦講到去隻揪

挑,上面咪一堆,近排之嘛,個個見到我講乜你都胡言亂語啦。又話反港女乜乜柒柒咁。

講事實咋喎,咁你係識唔到女喎
無啦啦講到去隻揪

講事實咋喎,咁你係識唔到女喎

識唔到女柒(可能係事實)啲定唔敢出嚟隻DUP(肯撚定係事實)柒啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞