[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
20M 保連奴

點解高層咁on9

你big name都係中前啦 本身後備都有人 再加一兩個青訓輪換下 點會唔夠人

剩係答一樣,買dybala,msn邊個坐後備?

咁用佢地換到買個中場呢?咁用佢三個換到我覺得扺呀
如果買到dybala又打得起我覺得so9可以退落黎 佢呢季都差左啦

今季所謂差極都入成三十幾球喎

係都勁 但證明佢開始回落姐 如果dybala黎到佢慢慢退都ok嘅

我又唔當佢回落,今季中場咁on99都供應唔到上去

但so9今季係把握力下降左 好多chance都入唔到 同供應冇乜關係

Yes 仲有first touch又廢左 成個on9咁 見佢係so9先冇屌咁多
20M 保連奴

點解高層咁on9

傳姐
入幾十球都話佢唔掂,真係唔知買個新ge返黎要入幾多百球先叫合格

買個攻中返黎但冇其他中場駁腳傳送咪一鳩樣
再者我覺得係安歷基冇足夠戰術去畀班中場球員發揮,今季失分好多時係輸鳩埋,唔係攻唔入咁簡單
個波運唔到上前面,你買埋夏世三都係一樣
入幾十球都話佢唔掂,真係唔知買個新ge返黎要入幾多百球先叫合格

再者我覺得係安歷基冇足夠戰術去畀班中場球員發揮,今季失分好多時係輸鳩埋,唔係攻唔入咁簡單

要cm cm cm

要cm cm cm

其實前線真係冇問題
msn
後備係6,7,8,12,17
講黎講去都係要買個節拍機/肉腸+右閘+高大中鋒

要cm cm cm

其實前線真係冇問題
msn

Ibra不了

要cm cm cm

其實前線真係冇問題
msn

Ibra不了

點會入伊巴,人工好撚高
仲要傷完唔知仲有幾多貨交

要cm cm cm

其實前線真係冇問題
msn

Ibra不了

點會入伊巴,人工好撚高

買文迪蘇傑

要cm cm cm

其實前線真係冇問題
msn

Ibra不了

點會入伊巴,人工好撚高

當年佢有辦你睇啦
而家球壇都冇勁隊入舒利亞做plan b啦
Official: Hernández Hernández has been chosen as the best referee in La Liga 2016-17.

Official: Hernández Hernández has been chosen as the best referee in La Liga 2016-17.

揀個盲既

揀個盲既

為吾蝗貢獻最大球證獎

原來matic過獌
原來matic過獌

屌老虎回家
其實保連奴都唔差,高work rate 硬淨中場,至少打強隊可以守下波
原來matic過獌

Hello比清
西班牙足協裁判組今天公佈本季各級球証的成績表,來自拉斯彭馬斯的 靴南迪斯 Hernández 獲得9.58分,以0.04力壓前兩個球季最佳球證得主 迪些路 Del Cerro,成為本季最佳球證。

但這名球證在 貝迪斯 對 巴塞隆拿 的賽事中作出了誤判,把一個完全越過白線的入球判處無效,令巴塞在這場痛失2分,較早前的訪問中承認失誤,並就事件作公開道歉。

而來自 巴斯克地區 的球證 維簡迪 Vicandi Garrido 成為本季最差球證,他在 愛斯賓奴 對 西維爾 於開賽60秒以直接紅牌把 柏利查 Nicolás Pareja 驅逐出場。另一名被降級的球證是上季才被提拔的拉里奧哈省球證 奧干阿拿斯 Ocón Arráiz 。

另外裁判組宣佈44歲來自薩拉戈薩的球證 卡路士高美斯 Clos Gómez 正式宣佈掛哨。他自2006年開始執法西甲聯賽,並在2009年正式成為國際球證,今季的西班牙國王盃決賽是他最後一場執法的賽事。

最後裁判組提拔了3名西乙球證執法來季西甲賽事,最佳西乙球證是來自阿斯圖亞斯的 富安迪斯 González Fuertes。另外2名是來自加泰羅尼亞的 美迪亞 Medié Jiménez 和來自卡斯提亞的 艾比路拉 Alberola Rojas,三名都球證沒有執法剛剛的西乙升班附加賽賽事
20M 保連奴

點解高層咁on9

有咩球迷咪有咩管理層囉
共通點:自欺欺人,鍾意幻想,不切實際
其實保連奴都唔差,高work rate 硬淨中場,至少打強隊可以守下波

而家巴塞要既人唔係要「唔差」,係要「好撚勁」
買個「唔差」不如唔好買

依家個問題咪係度囉,你直情唔知啲球迷把尺係邊講真,連哨牙都比人屌,咁啲Dso細佬個個比人屌啦。買新人返嚟又係八成又屌屌屌,無得攪,計我話當呢啲球迷透明就得架啦。

依家個問題咪係度囉,你直情唔知啲球迷把尺係邊講真,連哨牙都比人屌,咁啲Dso細佬個個比人屌啦。買新人返嚟又係八成又屌屌屌,無得攪,計我話當呢啲球迷透明就得架啦。

美斯當年1314都俾人屌啦,又話賣又盛
以今季哨牙表現俾人屌都正常
但Dso 同哨牙唔同,哨牙屌完我都支持佢留低,佢既係狀態同安歷基問題
但DSO呢啲我歡迎佢走,因為係級數問題
Barcelona in the coming hours will announce the re-signing of forward Gerard Deulofeu (23) from Everton for €12M. [RAC1]

個回購30號後就冇效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞