[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
得罪講句,識唔到女同唔去識女係兩回事

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

你都幾攪笑,唔理你,係因為覺得你連老鼠都不撚如,亦唔洗同你交待啦。男戈老狗抽鳩人水都唔敢直接QUOTE,你睇你似乜呀?

你都on撚9,講你咩依家,成撚日對號入座,要講你我大把野講啦,駛撚單單打打

是撚但啦,你繼續,做到咁撚明顯又唔敢認,摸下自己下面條鳩仲係唔係度啦,你班友我都費事理你地,講真,我唔想理,有時唔想做到咁出面,人地唔撚理,你(地)又繼續單單打打,好撚無聊。

咁又係,on99咁whatsapp人約人出去隻抽先最掂最唔無聊係咪?

你要打幾撚時都得呀,費撚事係度單單打打做怨婦啦,落場打返鋪最撚實際講真。
發覺巴禾巴打同我好多價值觀幾似
又係cc台個post見到你留言

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

你都幾攪笑,唔理你,係因為覺得你連老鼠都不撚如,亦唔洗同你交待啦。男戈老狗抽鳩人水都唔敢直接QUOTE,你睇你似乜呀?

你都on撚9,講你咩依家,成撚日對號入座,要講你我大把野講啦,駛撚單單打打

是撚但啦,你繼續,做到咁撚明顯又唔敢認,摸下自己下面條鳩仲係唔係度啦,你班友我都費事理你地,講真,我唔想理,有時唔想做到咁出面,人地唔撚理,你(地)又繼續單單打打,好撚無聊。

咁又係,on99咁whatsapp人約人出去隻抽先最掂最唔無聊係咪?

你要打幾撚時都得呀,費撚事係度單單打打做怨婦啦,落場打返鋪最撚實際講真。

打你老母咩,毒撚瘦樣一拳都打撚死你啦,唔單打咪唔單打囉,講撚到咩香港女唔掂,慳啲照下鏡啦死毒撚,你個樣柒到咁有女埋身都偷笑,扮感情大師仲好笑,見到疤區果幾個女咪又狗公咁,慳撚啲啦你
發覺巴禾巴打同我好多價值觀幾似
又係cc台個post見到你留言

果班人乜都剩係識怨識瀨,永遠唔覺係自己問題

Skip咗你呀bb

真話黎,你想人點駁

打你老母咩,毒撚瘦樣一拳都打撚死你啦,唔單打咪唔單打囉,講撚到咩香港女唔掂,慳啲照下鏡啦死毒撚,你個樣柒到咁有女埋身都偷笑,扮感情大師仲好笑,見到疤區果幾個女咪又狗公咁,慳撚啲啦你

咪打返場囉,口水仗有撚用咩講真,我由頭到尾都無話反港女,個個見到,只係話自己同一般港女唔太岩,都係興趣問題,咁叫反港女呀?港女拜金我仲覺得好合理悿,係就快啦。無謂日日單單打打,講真我真係唔妥你,不過我就無你咁好氣係度單單打打啦,奧登有句名言,「對壞作品保持沉默。」我對啲廢人都係咁,係打就出聲,唔打就算,你繼續單打我都唔撚理你,無謂攪到女人咁。
咪理囉,又話連登抄鳩人唔會黎,一聽到某疤絲係度就仆過黎,咪扮感情大師咩叫鬼妹雞啦,明明出到黎野都唔撚敢同我講,剩係識事後whatsapp攞彩,好肉酸呀你
咪理囉,又話連登抄鳩人唔會黎,一聽到某疤絲係度就仆過黎,咪扮感情大師咩叫鬼妹雞啦,明明出到黎野都唔撚敢同我講,剩係識事後whatsapp攞彩,好肉酸呀你

又係笑鳩左,我就從來唔撚講啲乜野感情野,無講溝女乜乜柒柒,唔係文學就足球一係音樂,頂多有人問過點睇綠帽,咪除囉,常識來。我私下都唔多搵佢,就算嚟到都係同其他人9UP多,嚟完一日又極速潛水,又有錯咩,你都幾好笑真係,係咪你地頭呀?咁我閃囉,真係無得大家見到火鳩滾,你日撚日見到我好似谷撚住氣咁啦,無癮真係,我見你真係唔谷氣架,當廢人囉。
唔係土方日日9UP踩自家有水準嘅後生球員我都唔上水,睇多兩本書仲實際真係。
疤區有幾個女?
唔係土方日日9UP踩自家有水準嘅後生球員我都唔上水,睇多兩本書仲實際真係。

嘩委屈哂你
老老實實我踩邊個有水準自家球員?

是但啦,要講講完,再嘈都唔會有乜突破,等時間。我都唔係無睇過錯講真。

又係笑鳩左,我就從來唔撚講啲乜野感情野,無講溝女乜乜柒柒,唔係文學就足球一係音樂,頂多有人問過點睇綠帽,咪除囉,常識來。我私下都唔多搵佢,就算嚟到都係同其他人9UP多,嚟完一日又極速潛水,又有錯咩,你都幾好笑真係,係咪你地頭呀?咁我閃囉,真係無得大家見到火鳩滾,你日撚日見到我好似谷撚住氣咁啦,無癮真係,我見你真係唔谷氣架,當廢人囉。

見到廢青毒撚講女得啖笑姐,反正識你既都知你咩料,笑你定笑我,wfc

收皮啦屌你老母,男人老狗講野單單打打上forum同人講現實

你咪同你老死講囉,佢約人現實隻抽呀

見到廢青毒撚講女得啖笑姐,反正識你既都知你咩料,笑你定笑我,wfc

是但啦你(地)咪繼續,邊個得閒理,反正大家係人生上注定都唔會有乜成就(希望你唔係啦),時代形勢問題。

是但啦,要講講完,再嘈都唔會有乜突破,等時間。我都唔係無睇過錯講真。

我唔識預測球員未來
可能下季AG Paco勁過美斯都唔定
但佢地so far既表現唔合格,我只係講個事實出黎
Dso都係一樣,佢目前表現連U21都踢唔好,客觀現實

我唔識預測球員未來

而另一個事實係,無人知道佢地會唔會勁人
同樣都無人保證佢地會勁人
我由頭到尾強調大家唔好有false hope
實事求事
有冇人學得睇鬧交邚睇過講D.So

我唔識預測球員未來

而另一個事實係,無人知道佢地會唔會變勁人
同樣都無人保證佢地會變勁人
我由頭到尾強調大家唔好有false hope
實事求事,唔好妄想所有後生仔一定會成功
機會要俾,但唔係孤注一擲賭係佢地身上

是但啦你(地)咪繼續,邊個得閒理,反正大家係人生上注定都唔會有乜成就(希望你唔係啦),時代形勢問題。

我成就應該點都大過你既
呢排聽緊the national
有幾首都幾鍾意

國際牌樂隊

我成就應該點都大過你既

口水仗個個都識打講真,做實事啦,煲到上天咪一樣。
呢排聽緊the national
有幾首都幾鍾意

國際牌樂隊

係呢隻好啲,其他硬係唔撚入耳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞