[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
小白點睇kodaline?

你試下聽多啲其他野,好一般。
小白幾時得閒一齊去叫雞

你要叫雞我比我啲舊同學電話你,佢地成日返大陸叫,我無回鄉卡。

有乜推介呀?
一個星期前講緊Semedo, Veratti, Dembele
宜家變左比爾連,保連奴,屌老虎
🤣

最後官宣 Semedo Verratti Dembele
一個星期前講緊Semedo, Veratti, Dembele
宜家變左比爾連,保連奴,屌老虎
🤣

最後官宣 Semedo Verratti Dembele

最後係40m cancelo 80m 古天樂 20m保連奴
小白幾時得閒一齊去叫雞

你要叫雞我比我啲舊同學電話你,佢地成日返大陸叫,我無回鄉卡。

點解唔申請張

好撚憎支那。

有乜推介呀?

推介,你咪跟我口味聽歌,咪即係要人餵,餵其實無乜問題,但我食開果啲你又未必鍾意。鑑賞藝術(音樂係其中一種)呢樣野最好有啲獨立思考能力,咁點訓練呢樣野?你聽得多真係好嘅野就有呢個能力。
小白幾時得閒一齊去叫雞

點解唔申請張

好撚憎支那。

支持港獨?

梗係啦。
小白幾時得閒一齊去叫雞

點解唔申請張

好撚憎支那。

支持港獨?

梗係啦。

靚既大陸妹比你屌,屌唔屌

唔屌啦,又唔係精蟲上腦。
小白幾時得閒一齊去叫雞

點解唔申請張

好撚憎支那。

支持港獨?

梗係啦。

梗係屌
宣示主權
將對支那仇恨發泄喺佢到
屌你老母華拉堤又無,seri又無
買保連奴
小白幾時得閒一齊去叫雞

點解唔申請張

好撚憎支那。

支持港獨?

梗係啦。

你覺得男女相處,如果政見唔同,有無得行落去?

以你為例,你港獨但條女奶共親中,點拆?

果啲傾唔到計,左膠已經難相處講真。
小白幾時得閒一齊去叫雞

點解唔申請張

好撚憎支那。

支持港獨?

梗係啦。

假設拍拖前唔知佢政見,拍左先知,咁點算?

飛左佢定忍?

無架喎,我9upper嚟,你講呢種情況根本唔會出現,你唔了解一個人,唔好話拍拖,連做朋友都難啦講真。
小白幾時得閒一齊去叫雞

點解唔申請張

好撚憎支那。

支持港獨?

梗係啦。

飛左佢定忍?

無架喎,我9upper嚟,你講呢種情況根本唔會出現,你唔了解一個人,唔好話拍拖,連做朋友都難啦講真。

你有無fd係左膠/奶共狗?

左膠唔少,果啲無乜仇嘅講真,反而以前做警狗班舊同學我UN FD晒。
小白幾時得閒一齊去叫雞

點解唔申請張

好撚憎支那。

支持港獨?

梗係啦。

飛左佢定忍?

你有無fd係左膠/奶共狗?

左膠唔少,果啲無乜仇嘅講真,反而以前做警狗班舊同學我UN FD晒。

班警狗係咪多數中學時蝦蝦霸霸讀書唔成最後讀個濕鳩偽進做狗個d

蝦蝦霸霸就無,但刷鞋仔嚟。
咁你有咩途徑去識下女仔啊

無話特登識架喎,好撚隨意講真。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞