[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
有諗過take文學course
怕爛grade

文學野唔怕嘅,文學嘅論點都係睇完作品之後捉到個爭論位之後9up,例如係文本度反映左乜野時代文化意旨咁,講真幾公式下。

你唔明science撚嘅難處
9up都寫唔出嘢
一句起兩句止
叫我地睇就得

你蠢撚啫
中學讀理科 讀大學咪又係幾千幾千字咁寫

sor囉
小白兄睇點賤種既asxxxxxxx

視野唔得,都係做一個爆破點,成就唔會高過獨賓,應該華金咁上下水平。

咁點睇saul,屌老虎同貝迪斯既dani cxxxxxx

貝迪斯睇得少唔評論,屌老虎過意甲都無乜點睇,唔知有幾大變化,Saul好野嚟嘅。

認真一問,點睇c朗

歷史級射手,不過唔算高效亦無美感,唔係我杯茶。

點睇湧士?
佢地係咪史上最強球隊?

呢幾年無睇NBA啦,我都唔識講真。
禾刀想吊鬼妹
不過冇米八
大部分鬼妹刀高過me

哦,咁你同港女傾計,可以唔洗DUP低頭囉。屌之前同個152CM港女搭地鐵又無位坐,你知女人講野又細細聲咁,我DUP到好辛苦。
怕爛grade

文學野唔怕嘅,文學嘅論點都係睇完作品之後捉到個爭論位之後9up,例如係文本度反映左乜野時代文化意旨咁,講真幾公式下。

9up都寫唔出嘢
一句起兩句止
叫我地睇就得

你蠢撚啫

sor囉

寫唔係問題
但我地唔係受開文學訓練
一下要吹咁多本身唔熟既野
又唔識文學點寫先好真係會出事
仲要同ba maj 比 實爛grade
怕爛grade

9up都寫唔出嘢
一句起兩句止
叫我地睇就得

你蠢撚啫

sor囉

寫唔係問題
但我地唔係受開文學訓練

寫唔到咁多字係因為知識唔夠,所以解決方法都係去睇書,不過理科友去讀文科又麻煩少少嘅。
怕爛grade

9up都寫唔出嘢
一句起兩句止
叫我地睇就得

你蠢撚啫

sor囉

寫唔係問題
但我地唔係受開文學訓練

寫唔到咁多字係因為知識唔夠,所以解決方法都係去睇書,不過理科友去讀文科又麻煩少少嘅。

啱啊
你叫我吹本科野實得架
但我對文學興趣未大到會成日走去睇
所以take course 都係唔洗諗
點睇柏度去到英超之後既表現?

做乜鳩

妖呢啲洗乜點睇,你自己問心佢值唔值一個正選先。

做乜鳩

鳩白問答大會
啱啊
你叫我吹本科野實得架

你同班BA一齊讀都未必要淆,文學個世界太大,讀中文嘅可以只係識杜甫而唔熟余光中,某程度大家都係白紙一齊開始。
啱啊
你叫我吹本科野實得架

你同班BA一齊讀都未必要淆,文學個世界太大,讀中文嘅可以只係識杜甫而唔熟余光中,某程度大家都係白紙一齊開始。

我意思係佢地答慣ba 答法
例如點寫個marker 會鍾意多啲
同埋啲比較手法真係差太遠
啱啊
你叫我吹本科野實得架

我意思係佢地答慣ba 答法
例如點寫個marker 會鍾意多啲
同埋啲比較手法真係差太遠

呢啲最唔值錢,你睇十份八份thesis就學到種模式,讀文學最值錢係你對文本嘅感受能力。
呢次全部ag圖 要正皮了
做乜老鼠會入黎
做乜老鼠會入黎

佢老友鳩白蒲頭咪訪問下佢
留名睇大戰
留名睇大戰

土方呢喂
http://repository.lib.cuhk.edu.hk/en/item/cuhk-900101

文科啲論文都係咁上下,不過我好怕寫,覺得太瑣碎。
留名睇大戰

好撚好睇
做乜老鼠會入黎

佢老友鳩白蒲頭咪訪問下佢

座騎黎
做乜撚嘢又大戰又錯post又你問鳩答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞