[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
咁我係唔出架啦,上高登上到撩人隻抽應該係柒啲

完結啦好嘛,反正永遠唔會解得開呢啲結,你繼續笑我識唔到女,我繼續當你廢人夾透明,完。

你叫人whatsapp約隻抽先架懵撚笠水狗

你都知自己柒啊

你唔知頭唔知路咪撚亂講野啦。

你都知自己柒啊

柒頭,係你大佬一年前無啦啦whatsapp我叫我去隻抽呀
老鼠越幫越忙

你都知自己柒啊

無圖無真相,你點吹都得

yes, 係我吹水,點都唔會比證據你,吹咩

你都知自己柒啊

無圖無真相,你點吹都得

yes, 係我吹水,點都唔會比證據你,吹咩

咁你返鄉下執牛屎啦廢柴

我地男人就用拳頭講野既,有咩講唔埋就隻dup,就係咁簡單,單單打打成個女人咁

你狗黎咋嘛,係男人咩,我同佢既野都唔關你事啦
老鼠
老鼠

你幾時約佢食飯呀又話想識人
老鼠

真人見面要隻抽,不了
老鼠

真人見面要隻抽,不了

請佢撚返飛華拉牙,話唔定噴火龍來
老鼠

真人見面要隻抽,不了

老鼠食開咩煙
老鼠

真人見面要隻抽,不了

老鼠食開咩煙

我有哮喘,唔食得煙

哮喘照食紅萬先係真男人
老鼠

真人見面要隻抽,不了

老鼠食開咩煙

我有哮喘,唔食得煙

哮喘照食紅萬先係真男人

中南海啦,我私人送條比佢。
小白有無裝now睇西甲

我以前係高登識個手足,有錢仔嚟,多數去佢屋企睇,睇完三更半夜佢就車我返屋企。
小白有無裝now睇西甲

我以前係高登識個手足,有錢仔嚟,多數去佢屋企睇,睇完三更半夜佢就車我返屋企。

歐聯個d都係?

講起就嬲,去睇西甲果度就係佢啲物業嚟,無人住開,所以去果邊睇無問題,歐聯得佢住開果度有,佢又費事嘈屋企人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞