[鳩白大戰土方] 巴塞隆拿球迷討論區 (202)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
又一次證明山狗係勁
你問我答post
點解譚仔三哥唔開24小時
點解靚女唔痾屎?
點解9白又高大又靚仔 又識文學又識音樂又識波咁屈g?
死撚去學術台啦
幾時有啲 confirmed deal J下 依家日日 FF 都唔喺辦法
廢青唔使訓
文學野搭唔到嘴 電影野都仲ok

最近呢期有冇咩戲好睇?
感覺上冇咩特別有興趣

你意思係上緊既戲? 的確無乜
前個排套get out我幾推介

get out個女僕人喊個幕好心寒

沙ching又改名

就黎可以改番野兔
Ching之前係咩名

唔話你知

魯營不射男?
文學野搭唔到嘴 電影野都仲ok

最近呢期有冇咩戲好睇?
感覺上冇咩特別有興趣

沙ching又改名

就黎可以改番野兔
Ching之前係咩名

唔話你知

魯營不射男?

咁耐無蒲頭都認得
尼馬又分手

@QB @嬌 @龜頭

沙ching又改名

就黎可以改番野兔
Ching之前係咩名

唔話你知

魯營不射男?

咁耐無蒲頭都認得

咁on9嘅名點會認唔到
關於屌老虎個回購

如果兩年之內巴塞方面觸發回購條款,那麼回購的第一年不能租借或者賣掉球員,必須將他留在一線隊效力;巴塞回購後第二年如果出售該球員,愛華頓擁有優先購買權,而如果球員被出售至其他球隊,則愛華頓將會得到超出1200萬歐元的那部分轉會費

真定假?
The deal for Palmeiras player Vitinho to join Barça B on loan (with a buy option next summer) could be finalized in a few days [sport]
The deal for Palmeiras player Vitinho to join Barça B on loan (with a buy option next summer) could be finalized in a few days [sport]

又買人借人玩b team

𣎴嬲係咁
係官網單買17/18波褲係咪冇得印number架?
之前我見16/17可以印number既

𣎴嬲係咁

今年好似買得太誇姐

𣎴嬲係咁

今年好似買得太誇姐

賣走一兩個,升咗一個,買/借返啲人嚟維持B隊實力都啱嘅

沙ching又改名

就黎可以改番野兔
Ching之前係咩名

唔話你知

魯營不射男?

咁耐無蒲頭都認得

咁on9嘅名點會認唔到

屌你牙

沙ching又改名

就黎可以改番野兔
Ching之前係咩名

唔話你知

魯營不射男?

咁耐無蒲頭都認得

咁on9嘅名點會認唔到

屌你牙

原來係你
尼馬又分手

@QB @嬌 @龜頭

ig未del相,
btw, wfc
華拉堤幾時過黎
睇twitter 好似放完假 番左巴黎見高層放佢走
快手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞