[見工做西裝季節]西裝,皮鞋討論帖(6)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
對 AE x Massdrop suede chukka 既 lasting同膠水

http://imgur.com/a/Ncrdn

美國貨

我唔知相中人係該位巴打定係第二位網友。可能我好彩,對深啡同snuff並無相中嘅問題,不過圖中條storm welt同stitching就做得頗馬敷,但講真連reddit x carmina都會有蝦碌出事情況發生,所以最緊要有得退貨refund。

逢係團購都有

唔好彩起上黎自己一個mto都會賴嘢,個人覺得講到尾都係睇你好唔好彩。
A記搞左間drop93
A記搞左間drop93

四舊水有條pre-owned Drake's
菲律賓D菠蘿布咪仲特別

物以稀為貴

試過又唔覺涼好多

你買vicuña 唔通真係為左暖咩 咪玩啦

貪得意囉

好鬼貴

富貴
A記搞左間drop93

撞鬼,XXS Shirt都太大件
A記搞左間drop93

不了
A記搞左間drop93

似乎呢排興玩賣pre own嘢, leffot又搞咗個二手賣場。
A記搞左間drop93

不了

如果個condition keep得好
我又覺得幾抵屌
BTW買得開心咪算
A記搞左間drop93

不了

我又覺得幾抵屌
BTW買得開心咪算

同意
A記搞左間drop93

似乎呢排興玩賣pre own嘢, leffot又搞咗個二手賣場。

leffot既貨都幾吸引
A記搞左間drop93

不了

我又覺得幾抵屌
BTW買得開心咪算

同意

冇錯 尤其係tie pocket square呢d配飾
唔會有咩衛生問題

A記搞左間drop93

不了

我又覺得幾抵屌
BTW買得開心咪算

同意

冇錯 尤其係tie pocket square呢d配飾
唔會有咩衛生問題

記得早兩年開倉 都係呢個價
點解要買二手?
A記搞左間drop93

400仲要買二手 sale既時候差唔係好多咋BO
https://www.news-ch.tailor-m.com/single-post/2017/06/21/CH-Shanghaineseworkmanship
有冇人去過呢度做西裝

一個連unlined 同 deconstructed 都未分得清既blogger你信?
A記搞左間drop93

400仲要買二手 sale既時候差唔係好多咋BO

咁可能會有人真係想搵舊season嘅款掛?
https://www.news-ch.tailor-m.com/single-post/2017/06/21/CH-Shanghaineseworkmanship
有冇人去過呢度做西裝

一個連unlined 同 deconstructed 都未分得清既blogger你信?

純粹八下
想問下各位師兄香港邊度可以買到eg cappelli 既呔?
想問下各位師兄香港邊度可以買到eg cappelli 既呔?

WWChan , A記應該有

對隱形襪好似唔夠隱形

WWChan , A記應該有

唔該巴打

對隱形襪好似唔夠隱形

Falke好點,著落就Pantheralla滑點

對隱形襪好似唔夠隱形

之前買過呢種襪,腳趾㧜到好唔舒服,而且好多時腳踭位都會露出嚟 .. 所以已經冇著好耐
出門口先嚟落雨,狼狽速影...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞