[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
ching 幾lv 咩服我玩到3.0 係Zeromus
Sorry有啲考古
我玩左一個禮拜左右60戰士
想問問交補給品係指解完3.3既復興?
依家衝緊主線唔知有無其他野可以做下
50lv都係上曬2個dot 保持唔斷
然後邊招著就㩒邊招

90lv就練呢個起手
跟住都係保持dot唔斷
3首歌順住出
邊招著就㩒邊招
細節自己摸索
頂着呀 3.0開始好玩架啦
佢應該係指每日交軍團既軍需品
軍階升到一定程度後就開放

唔知有咩做可以每日解下蠻族
好感度升到最高可以有坐騎/寵物之類既野買
巴打 可唔可以share埋
唔止3樓, 依家4樓個情況都係好惡劣

如果冇固定團, 要跟野良真心難練.

DPS 都算, 連GIMMICK 都搞唔掂, 咁都唔洗去數DPS

哩D 都係鬥快遊戲黎, 哩方面真心比WOW 惡劣好多
前日打2.X 果時真係飛住玩,冇乜劇情可言,上youtube 補番算,宜家打完3.0,全程0飛
唔企意國語可以睇b站有條友叫顧跑跑 我果陣都同你一樣
我真係超新手,啱啱先20lv,跑哂3個主城開職業
Btw我係Ifirt, 睇post話多香港人揀左呢個
新手 elemental tonberry 岩岩開始玩
唔同ser
我跟朋友玩D字頭個服 我成日好鐘意無野做坐係某個位打等 久而久之會識到好多人 而家都係Game到識到啲朋友仔夜晚無聊一齊玩 呢隻game啲風氣好好

如果你入香港人公會就搵上面好似有個公會區

入左dc group有好多師兄肯幫手
想問下零式邊獄係咪全身IL590先好去打?
爆完6.0一個禮拜左右 但儲天文儲好慢 啲裝又貴
頭2層 580都夠
但3樓4樓就要高啲 除非你rotation 好好
如果其他隊友高IL 都應該夠打
練下有咩所謂, 第一件事唔好咁易死先

過到雜魚咪得囉
想問依加轉伺服器係點搞
你指課金轉SER
起MogStation度搞, 揀 ホームワールド変更 / Home world change
想問下我喺pc官網買左(not steam) 咁如果我想喺macbook 到玩 洗咪買多次
要買多次Mac版
要重新玩多次?
想起唔同平台玩要各買一次, 但帳號角色可以互通平台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞