[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
未玩過final fantasy
但睇介紹有d想玩
係咪得discord group
有免費試玩都唔試?
我玩14之前都只係玩過半集ff
只要入3.0版本就開始好玩
之後會玩到成個人入左個世界
有咩唔明入去問就岩架啦
冇計要練多啲
rw 要打dd 或者24人個part你地係打邊樣儲?
24人必出, dd唔係必出
試下返低少少視角 望多d遠d?
個場啲色調又光又紅 跟著啲線又紅紅燈燈 係未變紫線之前真係眼都花
唔係二線企左一線企右咩
想問下recipe最新既第9卷係咪要換哂1-8卷先換到?
唔見有
冇野了解決了
想問下家陣先開始拓荒p1 savage係咪已經太遲?
據聞6.1出新24人raid會有新590?
其實590同600只係相差10IL
唔計DPS既話TH係咪唔洗太執著於果10IL?
其實無話遲唔遲
依家出面都多副職練習團 應該都唔難join

6.1新24人係會有590裝, 但果套無得強化
打24人主要係拎佢粒古錢
用黎換強化素材強化天文裝 590升600, 有一週限每週一粒
1樓2樓都應該係5~6個鐘一晚就過到
去join 下sub job團練

3樓就
打爆6.0囉 海德林媽媽
試玩緊,用mouse轉角度幅度好勁
進行劇情相關討論時請四重加密以防劇透他人
係咪改唔到用mouse 行路
mouse left 同right click 同時㩒
呢隻Game無舊時MMO果種點地下行路既功能
最多可以同時撳Mouse左右鍵行路
見上面幾位巴打討論入野團既裝備要求
其實最穩健既做法係咪p1-2 580IL 唔需要滿禁斷
P3 如果580IL既話就滿禁斷先好入?
580 塞滿石得架啦. 唔好諗咁多. 1, 2樓唔小心就會過左
去到3樓先慢慢擔心
P1-2 綠580+滿石非禁斷是基本禮貌 可以嘅話就1禁 飯O藥就你鐘意,有信心一野過就藥都O

P3我覺得起碼都585裝(過左一半未打到下半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞