[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
啱啱初見Eureka BA睇哂guide 但唔識組隊規矩
好辛苦打到最終boss得番4%血死左出黎
想問下如果唔識日文 但知要點打嘅 有咩門路可以跟到隊入去打 啱啱個隊喺好彩奶媽係日本人佢叫我同個fd比隊長佢 佢溝通到先打到最後
咁咪岩,搵個跳去對方個ser到互帶
ELE SER經驗:BA就咁入去,報職,等人邀,通常缺奶同缺坦,DPS就等下
幾時先有漢化
啱啱係完全無人邀… 變咗我同個朋友拉咗個補師 3個人打咗前面幾隻細boss 去到分房個陣5個人打一間房
你有無入Gaia個BA Discord Group
我啱啱入咗Eureka BA攻略情報個日文group 唔知係唔係你講嗰嗰
感謝
點樣upload ui
login 人果度 右上角
想問下零式一層580裝插哂石但非禁斷夠唔夠打 未打過零式 但齊哂2-5版極座騎想挑戰下
夠,如果你輸出回圈ok。不過依家好多人點數裝都唔止580,應該唔洗太為輸出煩惱,處理好機制比較重要
巴打熟唔熟回圈 我睇game8睇唔明

https://game8.jp/ff14/413934

因為我見其他有啲人會打完頭段後段有一段仔無限loop
咁如果我個90迴圈打完係咪由1-53再loop過點解我段loop咁長….
騎士回圈係好長既,主要分開係レクイエスbuff下既魔法回圈同Fight or Flight buff下既劍戰回圈。因為buff CD問題你好自然就會兩者輪流用。想實測一下自己輸出係咪ok的話請去打零式一樓既木人,打得爆=基本上ok
去打零式木椿
打得爆證明你套裝夠dps
全套禁斷580 1-3層木椿都會打得爆
無禁斷就唔知
前幾日打真心灰左 忍者2 3層零式都打得爆 3層只係緊緊爆到

然後前幾日打第二層幾次都係差2 3%俾隻王團滅 自己輸出除左頭段 後面一直都係第4 5 真心打到灰左 覺得自己好撚冇用
依家都第10週
出面一街都高裝等過你甚至已經齊晒裝
依家先開始打零式既話唔夠人DPS高係好正常

有冇人試過相同情況?
岩岩email左比SE客服,最快幾時可以有回應?
我慢慢玩 刷下座騎呢樣果樣 半年2.0-6.0
騎士只要記得window入面落2下dot就得,之後啲插入技可以慢慢練
想問 收藏品係咪冇得買要自己整?
整緊元靈 要我換藍票 卡住係到
收藏品只可以自己整
咁D藍票係咪冇其他方法拎到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞