[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問下有冇咩item可以+gil獲得量? 就好似+15%軍票獲得量個個item
另外leve既報酬金係咪唔固定? 點解明明琴日submit可以拎5000~5400
今日只係得4500~4700?
monk 隻雙龍腳竟然無改返??
理符係唔固定
佢會跟住係交幾多次而變
利申 淨係餸過蘿蔔絲理符
想問下有冇咩item可以+gil獲得量? 就好似+15%軍票獲得量個個item
另外leve既報酬金係咪唔固定? 點解明明琴日submit可以拎5000~5400
今日只係得4500~4700?
理符係唔固定
佢會跟住係交幾多次而變
利申 淨係做過蘿蔔絲理符
初期好悶 好多人捱唔到
拎左陸行鳥應該好d
起碼唔洗跑死人
呢隻真係倒吃甘蔗既game黎
挨到去 3.0 5.0 6.0 就Lam Lam脷的了
靜係得路程咁買
未有得長騎住
仲諗緊繼唔繼續
聽人地講去到40 lv仲係跑跑跑
其實係爬1
如果你係免費仔有其他野想做,不如去做左先

真係見悶先返黎玩
無記錯 20lv主線就拎到可以騎
跑跑跑MMORPG嘅死症黎,Lost Ark都係咁
FF好玩在(個人覺得)你跑到咁上下會有其他野俾你做,最後你可能上線嘅目的唔係做主線,而係其他野(好似我今日就係釣魚,琴日係打savage)

因為你前期咩都未開,只可以跑跑跑。其實去到90lv,主線都係跑跑跑,只係除咗跑跑跑外,仲有好多其他野做

FF唔係你每日上線「要」做d咩,而係你「想」做d咩

所以...真係慢慢黎,每個人玩法唔同,我識人50lv去左賭場試打日麻,之後就一直打緊牌
有隻雀俾我騎真係還好
反正我禁R就自動跑
我玩左3日就40lv了
都係既
想做d咩又幾funny
我21 lv,做緊,睇下一陣有冇
開始打raid同dungeon就會冇咁悶
同埋劇情方面,如果覺得睇英文/日文太煩(我用開英文,但有時佢用埋d古語就成日睇唔明),轉用中文可能會好d

你咩data centre? 搵人一齊排dungeon, raid會好玩d 做任都快d,起馬有人帶你飛
唔識漢化
最出名個個 gaia個Ifrit
你無入dc咩
dc好多人都係ifrit ser
漢化入面有link
入樓主第一頁個香港Discord群 入面有教點漢化
好簡單

我elemental, 之後可以cross Data centre個陣睇下有冇機會撞到你
我琴晚第一次打47lv個副本 開始有d 機制要跟
其實幾fun
係呀。去到你玩savage就會再好玩d(真係要上YouTube睇片,溫書)但都只係FF其中之一嘅好玩位
紅蓮玩到一半冇玩,剛回巢發現咩都唔同晒,特別係學者
點知自己入左grand company/未入
唔識搵
唔洗,就21lv,應該會出現quest
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞