[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問下 因為近排電腦搞過嚟 隻game要重裝 但發覺所有setting都re set晒 由其是個介面會唔會有辦法可以set返之前咁而又唔使由頭set過?
唔明, 即係要點攪
假如你曾經有upload過UI設定既話
可以起揀角色既畫面度揀齒輪 > Download返UI Setting
呢樣野凈係針對Steam版玩家, 非Steam版玩家無事
重新改一次SE帳號既密碼, 然後用Steam登入+綁定帳號就搞掂
係咪要先在 modstation 改 pw 先 ?
你用Steam登入應該會強制要你改密碼
我改左 sq password 但見唔到邊度有得link steam acc ?
係Steam登入會要你改SE帳號密碼+綁定SE帳號
好似呢張圖咁
ya, 我選上面 之後 login 就出 error message
目前官方出左公告指知道出左問題但未搵到原因 只可以等
https://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/news/detail/296618cf4cba4340ba4647f08020933b8c5f1256
有巴打回覆指steam如果登入唔到
可能係因為steam帳號個名用緊中文 試下改返英文睇下入唔入到
有人試完成功左
ya, 我login 到 啦, cls
最近轉左去 Ifrit,本身係 585 healer,有無香港公會可以加入?
睇第一頁#1
個マクロ同第一二層比係double長度
p3s 玩野團會打到想死
唔會啦,而家個個滿裝咁濟,死5 6個人都過到
一時時, 我依家明點解個個裝備要求會越黎越高

其實係想KEEP 住同頭幾個星期過到個班人打
之後個D 已經係被人CARRY 個類黎
交補給品交到所有生產採集職都升到90LV
但家陣啲裝仲用緊50lv係Ishgard NPC買既裝
想問下應該點更新裝備?
直接係marketboard買成套IL560?
想結婚
最簡單就係買/搵朋友整一套560
想確認一下560禁斷係咪>570?
560禁斷=家陣最強生產採集裝備?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞