[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
都係搵唔到
未,我上youtube見人係個城都未見過
個人夠lv唔代表主線到嗰個lv
搵唔到,同解哂d任務搵唔到新野做XD
做兩個fate又做得返主線..
依家D人係咪唔識打DAL
主線升得好快
野團過左萬魔零式1, 好開心
打左2個鐘
好快你會打埋34層 到時仲開心
想問下點解每次我logout game之後成個程式hang左黑mon熄唔到?
每次都要用工作管理員強制關閉
我電腦問題?
以前都出現過你呢個問題
唔知咩原因 之後強制更新過window後就無再出現過
更新左都係咁
巴打win11?
生產嘅蠻族任(矮人) 交既品質影唔影響經驗?
no
Thanks
諗住釣魚休閒下,點知仲hardcore過打raid

而家釣晒d簡單野得1060種差80款先拎到支杆
開左6.0算易 釣少好多湖主
釣魚勁chur
釣黎有乜用-.-
1月底加入玩家留名
龍女世一呀
絕亞歷山大是咪要解到5.x先有得打
我解3.0去到idyllshire見有得換佢啲裝
幾型咁想換
90解限打既話係咪都有壓力定一定要組團打?
絕本冇得解限打,絕本一定要組滿8個人先可以入場,入場後會自動同步去80lv,前置任務係打完零式e4s
零式亞歷山大先有得解限打,但唔會有發光武器
睇黎你對絕本冇咩概念,絕本係成隻驚最難既本黎,零式係絕面前同玩泥沙冇分別,如果有心打絕亞,你有心挑戰絕本既應該由當版本既極神(極武器,極首飾)開始打,之後再打完當版零式(p1s~p4s) 先好再諗絕亞
絕副本係隻Game最高難度既副本 無得解限挑戰
呢類副本閒閒地都要練一頭半個月先叫做有機會嬴
係真.End Game Content
新手可以逐級挑戰, 睇下自己接唔接受到高難副本
先試下極蠻神 , 再試下零式 , 最後絕副本

目前有三個絕副本, 26號會出第4個絕副本
絕亞歷要先完成伊甸零式覺醒篇4F先會解放
一般組滿8個人既固定團開荒絕亞,視乎隊友水平同練習密度,時間由幾星期到幾個月不等,水平較低既新手分分鐘要半年先通關絕亞

絕本一般時長15到20分鐘,基本上每一秒都有機制,行錯一步就會團滅,而且boss通常最後一個phase都有好大輸出壓力,需要你同職業rotation非常熟悉(say log藍紫),同埋減傷治療壓力好大,需要預先制定減傷軸,放漏一個減傷又係團滅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞