[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(47) 4月推出6.1 | 現已重啟販售 歡迎入坑

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
咁樣3層碌過4層前半都會無限輪迴
強化值係全職共通

升副職頭50Lv可以狂刷呢三樣
死宮51~60F
冒險者小隊
Lv相近既4人副
我啲裝太差
成身580冇禁斷真係打唔起
頭兩三個團我都係用武士打 幾次我一次都冇死過都會狂暴滅團
之後乖乖地用返召喚打一次就過左
睇落似隻職既熟練度問題
sor好多問題
想問下死宮同アメノミハシラ有咩分別的?
是咪60LV之前想刷lv就打死宮51-60F
60lv之後刷lv之打アメノミハシラ? (打邊幾層?)
另外死宮51層之後未轉職(30LV)就去打會唔會比人屌的
天宮要完成死宮50層先可以解放
用黎升61~70Lv, 主要刷21~30F 大致上同死宮一樣玩法

又唔會俾人屌既 大家都知呢個地方係用黎升Lv用
同班fd開咗個自己fc玩咗年幾 但個個都棄晒game 又唔捨得個fc 搞到而家玩到自摺咁
thanks
最後想問下家陣打到死宮60層
如果想卡係51-60層刷LV既話應該點做?
del走現存data會唔會係51層開始打?
定係會由第1層開始打上去?
第一次完成50層之後可以選擇由50層開始打
升Lv就係打完60層就Del Save然後再由51層開始無限Loop
sor好多問題
想問下死宮同アメノミハシラ有咩分別的?
是咪60LV之前想刷lv就打死宮51-60F
60lv之後刷lv之打アメノミハシラ? (打邊幾層?)
另外死宮51層之後未轉職(30LV)就去打會唔會比人屌的
天宮要完成死宮50層先可以解放
用黎升61~70Lv, 主要刷21~30F 大致上同死宮一樣玩法

又唔會俾人屌既 大家都知呢個地方係用黎升Lv用
thanks
最後想問下家陣打到死宮60層
如果想卡係51-60層刷LV既話應該點做?
del走現存data會唔會係51層開始打?
定係會由第1層開始打上去?
第一次完成50層之後可以選擇由51層開始打
升Lv就係打完60層就Del Save然後再由51層開始無限Loop
我隻武士迴圈打到成pat屎咁
睇完攻略都實在唔太明葉隱點用
葉隱主要係俾你tune返正個迴圈
基本上盡量都唔用
啱啱去打左次p2s嘅木人
啱啱好壓到最後一秒過
放人入黎同你一齊玩
想問下GitHub 個漢化有冇用
有冇用緊漢化嘅清分享下
好想玩番

去到6.0
清用緊GitHub?
怕會悶親人
新手唔係好明理符任務有咩用
主要用黎升生產&採集職 / 賺錢

戰鬥職d理符廢的 勁少exp
呢排掛住做外鄉人好而冇打FF
想問下free trial座騎任係點開?
己經爬左好多文, 都搵唔到
解到主線20Lv任, 會要你三個軍團揀一個加入
然後去返你揀果個軍團度就有藍色十字任係解坐騎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞